آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ ترشی محبوب ایرانی که با بادمجان درست می شود خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ ترشی محبوب ایرانی که با بادمجان درست می شود
k ١.٢
٠
ایران کوک / ترشی از غذاهای مکمل جذابی است که همواره برای طعم دادن و ساختن لحظات دلپذیر در کنار غذاهای اصلی مورد توجه ایرانیان بوده است. ترشی بادمجان یکی از خوش طعم ترین و پر طرفدار ترین بین انواع ترشی ها است که از قضا طرز تهیه آن هم بسیار ساده و دوست داشتنی می باشد. بادمجان که در هندوستان به پادشاه سبزیجات معروف است؛ خواص بسیاری از جمله تسکین درد استخوان، مقوی معده، محافظت در برابر سرطان، رفع کم خونی و کنترل دیابت دارد. همچنین دارای مقدار زیادی فیبر است که برای سلامت گوارش و قلب بسیار حائز اهمیت است. شما عزیزان با درست کردن ترشی تازه و خانگی میتوانید از بادمجان برای مدت طولانی استفاده کنید و از خواصش بهره مند شوید. البته بادمجان در ترشی های مخلوط مختلف هم استفاده میشود اما ترشی بادمجان خالی هم صفای خاص خودش را دارد.
ترشی بادمجان به روش های مختلفی تهیه می شود. در اینجا دستور تهیه ترشی بادمجان کوچک شده را میبینید اما ترشی بادمجان درسته هم هست که در آن معمولا سبزیجات مختلفی وسط بادمجان ریخته میشود بنابراین علاوه بر ترشی بادمجان ساده که در ادامه به آن میپردازیم روش های دیگری هم هست مثل ترشی بادمجان شکم پر، ترشی بادمجان لیته و ترشی بادمجان با روغن زیتون هم وجود دارد. حال با ایران کوک همراه باشید تا با طرز تهیه ترشی بادمجان خانگی اما بسیار دلنشین و خوشمزه آشنا شوید.
چی لازم دارم:
مرحله اول:
برای تهیه ترشی بادمجان فوری میتوانید بادمجان ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. اما در صورتی که تمایل دارید ترشی بادمجان حلقه ای باشد؛ بادمجان ها را به صورت حلقه ای برش بزنید ولی خیلی ریز نباشند.

مرحله دوم:
بادمجان های برش خورده را در آب جوش و نمک، به مدت 10 الی 15 دقیقه نیم پز میکنیم.
مرحله سوم:
بادمجان ها را در آبکش قرار میدهیم. قابلمه ای پر از آب روی آن ها گذاشته و 12 ساعت صبر می کنیم تا خوب آبشان تخلیه شود. چون آب باعث کپک زدن ترشی خواهد شد.
مرحله چهارم:
سیر ها را پوست بکنید و بشویید سپس خرد کنید.
مرحله پنجم:
یک ردیف از بادمجان ها را در ظرف شیشه ای بریزید. سپس سبزی معطر، سیاه دانه، فلفل و سیر خرد شده را مرحله به مرحله روی هر لایه از بادمجان ها قرار دهید.
مرحله ششم:
سرکه را تا جایی که خوب روی بادمجان ها را پوشش دهد در ظرف بریزید.
مرحله هفتم:
درب ظرف را به خوبی محکم ببندید و در جای خنک و به دور از رطوبت نگهداری نمایید. بعد از یک هفته ترشی بادمجان شما آماده است.

نکته ها:
– اگر بعد از چند روز سرکه ی ترشی کم شده بود میتوانید مجددا به آن سرکه بیفزایید تا خوش طعم تر و بهتر بماند.
– میزان استفاده از سیر یا فلفل در ترشی به خودتان بستگی دارد که تا چه میزان دوست دارید طعم ترشی تند باشد.
– اگر برایتان مقدور می باشد سرکه ی خانگی تهیه یا خریداری نمایید، چون در سرکه ی خانگی میزان تندی و تیزی طعم آن کمتر از سرکه ی صنعتی است و ترشی تان را دلچسب تر میکند. همچنین میتوانید ترشی بادمجان با سرکه سیب نیز تهیه کنید.
– در ترشی بادمجان، از بادمجان های قلمی و کوتاه قد استفاده کنید که تخم نداشته باشند.
– ریختن هویج در ترشی ضرورت ندارد و به دلخواه شماست اما به خاطر داشته باشید در صورتی که از هویج استفاده کرده اید؛ آماده شدن ترشی دو هفته زمان می برد.
– برای طعم دار کردن ترشی میتوانید از گلپر، نعناع خشک، فلفل سیاه یا قرمز یا سبز، سیاه دانه، گشنیز و ترخون استفاده کنید.
– مراقب باشید حتی یک قطره آب هم وارد ترشی نشود.
– در ترشی بادمجان می توان از سبزی تازه یا خشک استفاده کرد، اما برای اینکه خشک کردن سبزی تازه زمان بر است ما سبزی خشک را پیشنهاد می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/181976/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشکلات روانی در کمین شب‌کارها

احساسات ما چه تأثیری بر بدنمان دارند؟

این سه دیدگاه تان درباره روانشناس‌ها را تغییر دهید

خودشناسی، بدون دانستن فلسفه هم ممکن است

با افراد منفی باف چگونه برخورد کنیم؟

باورهای غلط در مورد اختلالات طیف اوتیسم

بی خوابی کشیدن برای گشت و گذار مجازی

راه های سریع و ساده برای خلاص شدن از استرس

از نشانه‌های عجیب ابتلا به زوال عقل

برای درمان افسردگی چی بخوریم؟

دست و دل تان به کار نمی‌رود؟

در میهمانی ها چطور کمتر خجالت بکشیم؟

چرا از ترسیدن لذت می‌بریم؟

افسردگی خودبخود خوب نمی‌شود

ترس از رها‌شدگی

با کسانی که پارانوئید دارند، چه کنیم؟

ضعف حافظه 5 علت شایع بیشتر ندارد

نشانه های جسمی افسردگی را بشناسید

چگونه منتقد درونی خود را ساکت کنیم؟

شما یک درونگرای مضطرب هستید!

6 ویژگی محیط کاری ناسالم

چرا آدم‌های باهوش کمتر می‌توانند شاد باشند؟

دیگر نیازی به سحرخیزی نیست!

نکات کلیدی در هنر عذرخواهی

چیز‌های عجیبی که باعث اضطراب می‌شوند

غم و اندوه با بدن‌تان چه می‌کند؟

یک تمرین ساده و رایگان برای تقویت خلاقیت

چرا گاهی فراموشکار می‌شویم؟

احساس تنهایی از تنها زندگی کردن خطرناک‌تر است

این سرنخ‌های ظریف افسردگی را نادیده نگیرید

مجردها خوشبخت واقعی هستند یا متاهل ها؟ واقعیت کدام است؟

خودکشی در افرادی با این نشانه ها زیاد است

چرا دچار افسردگی صبحگاهی می‌شویم؟

6 مهارت که موفقیت شغلی تان را برای همیشه تضمین می کند!

خانواده پر استرس دارای چه نشانه هایی است؟

عشق از نگاه بچه ها

استرس مزمن و راه‌های غلبه بر آن

چرا دست از دروغ گفتن بر نمی‌داریم؟

روان آزار کیست و اکثراً چه شغلی دارد؟

6 سبک شخصیتی مسافران هواپیما؛ شما کدام یک هستید؟

3 تمرین تنفس برای کاهش اضطراب

استرس روانی با از دست دادن بینایی مرتبط است

گوشه گیری و انزوا طلبی چیست؟

با آدم‌های منفی، چگونه رفتار کنیم؟

روانشناسی رنگ ها: 4 رنگ اصلی چه تاثیری بر شما می گذارند؟

استرس واگیر دارد، چطور آن را نگیریم؟!

عادت‌های مضر برای هوش و حافظه

آیا بدون ازدواج خوشحال‌تریم؟

کشف نوع جدیدی از افسردگی توسط دانشمندان ژاپنی

خشکاندن ریشه های افسردگی با غذای سالم