آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی
١٣
٠
آخرین خبر / هیچ کس از تارتی که خمیرش نرم شده باشه خوشش نمیاد و شما میتونین بهترین تارت ها رو درست کنید اگراین نکات را رعایت کنید
حتما خمیر را جداگانه و قبل از اضافه کردن کرم یا مایه میوها بپزین
فبل از پخت ، خمیر را با تخم مرغ هم زده و با برس بپوشانید
یا اینکه بعد از پخت، روی خمیر را با شکلات آب شده بپوشانید
موقع پخت تارت باید این نکات را رعایت کنید:
فر را با حرارات زیاد که میتونه بین 190 تا 200 درجه باشه و واقعا بستگی به فرتون داره گرم کنید ( اگر فرتون را خوب نمیشناسید و حراراتش تنظیم نیست٬ یا اینکه فرتون خیلی داغه از حرارت کمتر شروع کنید).
چون دوره های تارت معمولا در طول پخت جمع میشه و کوچک میشه٬ همیشه یعد از اینکه خمیر را در قالب پهن کردید٬ ظرفتون را بذارین توی فریزر به مدت 15 بمونه٬ بعد روی خمیر را با کاغذ بپوشانید و داخل تارت را با لوبیا یا نخود کاملا بپوشانید و داخل فر گذاشته به مدت 20-30 دقیقه بپزید. بعد دمای فر را به 175 برشونید و لوبیا ها را با دقت و بدون اینکه تارتون را سر و ته کنید از ظرف برداشته ٬ 1 تخم مرغ را بزنید و با برس روی خمیر بکشید و به فر برگردونید و دوباره به مدت 15-20 بپزید تا تمام خمیر کاملا پخته بشه.
این تارت خیلی آسونه و مواد خاصی هم لازم نداره پر است از موز و کرم وانیل و روش پر است از خامه قنادی زده شده. برای درست کردن این خمیر هم از روغن جامد و هم از کره استفاده میکنیم ولی اگر از کره تنها هم استفاده کنید خوشمزه میشه.
برای طبخ این تارت فرتون را با حرارت 190 درجه گرم کنید
ارد 217گرم
شکر 11 گرم
کره 152 گرم٫ کره باید کاملاسرد باشه و تیکه تیکه خرد شده باشه
نمک یک ذره
اب کاملا سرد 65 گرم
یک تخم مرغ برای روی خمیر در حین پخت
طرز تهیه :
تمام مواد خشک را با کره در داخل همکاه ریخته و بهم بزنید تا کره به اندازه نخودهای کوچک برسه٬ اب را کم کم اضافه کنید تا مواد به هم دست بده. حالا میتونین خمیر را از دستگاه در بیارین و با دست یک کم ورز بدین و با وردنه به اندازه 1 سانت باز کنید و با وردنه خمیر را روی قالب بزارین و با دست خمیر دوره ها و کف خمیر را صاف کنید.
قالب را به مدت 15-20 در فریزر بذارین بعد روی خمیر را با کاغذ شیرینی بپوشانید و داخل ظرف لوبیا بریزین و با حرارات 190 درجه ( حتما نکات ذکر شده بالای این دستور را بخوانید) به مدت 30 دقیقه بپزید. قالب را در بیارین و لوبیا ها را از قالب بردارین٬ خمیر رابا زرده تخم مرغ هم زده شده برس بزنید و دوباره به فر برگردونید و به مدت 15-20 دقیقه بپزید.
کرم شیرینی :
آرد 2 ق غ
شکر 1/2 پیمانه
پودر نشاسته ذرت 2 و 1/2 ق غ
زرده تخم مرغ 2 عدد
نمک یک ذره
شیر 2 پیمانه
کره 6 ق غ
وانیل 2 ق چ
طرز تهیه:
شیر را در یک قابلمه دسته دارو متوسط با حرارت ملایم به جوش بیارین ٬ تا شیر جوش میاد در یک کاسه ضد حرارت یا پیرکس ٬ همه مواد را به جز شیر با هم مخلوط کنید. شیردر حال جوش را با ملایمت و کم کم به مواد دیگه اضافه کنید در حالیکه سریع مواد را با همزن دستی هم میزنید. نکته مهم اینجا اینکه چون شیر داغه و حرارات شیر باعث پخت تخم مرغ میشه٬ اگر سریع هم نخوره تخم مرغها دونه دونه میشه و کرم صاف و خوبی به دستتون نمیاد . البته اگر دونه دونه هم شد٬ می توانید بعد از پخت کرم را از صافی رد کنید . بعد که نصف شیر را به تخم مرغها اضافه کردین٬ تمام مواد را با هم مخلوط کنید ودر قابلمه بریزین و به روی حرارت برگردونین تا مواد غلیظ بشه و به جوش بیاد . بازم نکته مهم اینکه مواد را مرتب هم بزنید تا ته قابلمه نسوزه . وقتی مواد به جوش امد٬ از روی حرارت برداشته و وانیل و کره را اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی هم میزنیم.
حالا موزها را حلقه حلقه کرده کف خمیر میچینیم و کرم وانیل را داغ داغ روی موز ها ریخته تا به لبه خمیر برسه و با یک قاشق روی کرم را صاف و یکدست کرده و روی کرم را با سلافون بپوشانید و تارت را در یخچال گذاشته تا کرم کاملا ببندد برای یک یا دو ساعت. روی کرم را با خامه قنادی زده شده بپوشانید و نوش جان کنید
این تارت باید تازه مصرف بشه و بیشتر از دو تا سه روز نمیشه نگه داشت ولی باور کنید که به اونجا نمیرسه چون خیلی خوشمزه است

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/150682/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چه کنیم بچه ها از آرایشگاه رفتن نترسند؟

3 تمرین کاردرمانی برای کودکان بیش فعال

درمان افسردگی بچه ها، روش جالب موثر!

بازی برای کودکان 1ماهه تا دو ساله

علت لکنت ناگهانی زبان در کودکان

چگونه به کودکان خود نه بگوییم؟

با کودک کج خلق چگونه برخورد کنیم؟

در برخورد با کودکی که فحش میدهد چه کنیم؟

بازی های مناسب کودکانه از صفر تا دو سالگی

جلوگیری از انتقال ترس های والدین به کودک

چرا کودکان امروز خودشیفته می شوند؟

با این جملات ​اعتماد به نفس کودک را بالا ببرید!

کنترل بدخلقی های کودکان با این جملات

چه عواملی باعث کودک آزاری می شوند

7علت بروز اختلالات اضطرابی در بچه‌ها

سن مناسب شروع آموزش به کودکان

اگر کودکتان مدام حوصله اش سر می‌رود

بهترین اسباب بازی کودکان، درست انتخاب کنید

روش «فربر» دقیقا برا خواباندن کودک چیست؟

اهمیت بازی و ورزش برای کودکان

آزمون آدمک (گودیناف) تست هوش ( سن اجرا: از 3 تا 13 سال)

علل تأخیر در رشد گفتاری کودک

برای کودکان 3 تا 5 ساله چه اسباب بازی ای بخریم؟

رایج‌ترین کابوس‌هایی را که کودکان می‌بینند

روانشناسی نقاشی کودکان

اصول جدا خوابیدن کودک از والدین

مضرات و فواید بازی های دیجیتال برای کودکان

این 11 بازی را برای کودکانتان به خاطر بسپارید

درمان اختلالات نوشتاری در کودکان

تک فرزندی، خوب یا بد؟

تنبیه های مناسب کودکان

پرورش خلاقیت در کودکان، چگونه مشوق خوبی باشیم؟

به سفر بروید ولی کودکتان را تنها نگذارید!

کدام بچه ها تمایل بیشتری به پولدارشدن دارند؟

تفسیر نقاشی کودکان/ پی بردن به هوش کودک از روی نقاشی

چگونه و در چه زمانی کودک خود را تشویق کنیم؟

نکات کلیدی برای دانش‌ آموزان روزه‌ دار در زمان امتحانات

مهمترین نشانه های آزار جنسی در کودکان

لکنت زبان چیست و چگونه تشخیص داده می شود؟

قوانینی که برای محافظت از کودک باید بدانید

کلاس‌ های تابستانی کودکان

بچه ها از چه سنی جوک را درک می‌کنند؟

اگر بچه ای رابطه جنسی والدینش را به طور اتفاقی دید چه کار کنیم؟

راهکارهایی برای تقویت روابط مادر و دختر

کلاس های تقویتی کودکان در فصل تابستان خوب یا بد؟

راهکارهایی برای متقاعد کردن بهتر کودک

نشانه های استرس در کودکان و راههای کاهش آن

آموزش مثبت اندیشی به کودکان

گِل‌بازی چه تاثیری روی کودکان می‌گذارد؟

استعدادیابی کودکان از روی رفتارشان!