آریا بانو

آخرين مطالب

رییس سازمان بهزیستی کشور تشریح کرد

تلاش برای یکسان‌سازی «حقوق‌» مددجویان/ احتمال توزیع «بسته حمایتی» تا پایان سال اقتصادي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - رئیس سازمان بهزیستی کشور درباره ارائه بسته حمایتی به مددجویان این سازمان گفت: تلاش می کنیم تا پایان سال یک بسته حمایتی به ارزش ٢٠٠ هزار تومان در اختیار این افراد قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا، وحید قبادی دانا امروز (چهارشنبه) در نشستی خبری با بیان اینکه مددجویان سازمان بهزیستی در گذشته برای دریافت سبد کالایی خود در صف می‌ماندند گفت: اما در خال حاضر این سبد کالا تبدیل به مبلغی شده است که روی کارت مددجویان شارژ می‌شود و آنها با حفظ کرامت می‌توانند به مراکز خرید رسمی مراجعه کند.
وی با بیان اینکه امیدواریم تا پایان سال یک نوبت سبد حمایتی دیگر در اختیار مددجویان سازمان بهزیستی قرار بگیرد افزود: سازمان بهزیستی در این حوزه بیشتر نقش مطالبه‌گری دارد و پرداخت این سبد کالایی بر عهده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه مستمری مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی از قبل به شکل الکترونیکی پرداخت می‌شود اظهار کرد: یک میلیون و پنجاه هزار نفر از افرادی که مستمری می‌گیرند، یارانه به حسابشان واریز می‌شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه تا تیرماه سال 97، 500 هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار داشتند که از محل اعتبارات این سازمان مستمری دریافت می‌کردند تصریح کرد: به همت دولت افراد پشت نوبتی که تقریباً به همین تعداد بودند از تیرماه 97 به بعد وارد مجموعه سازمان بهزیستی شدند تا مستمری دریافت کنند اما این تعداد تنها از محل هدفمندی یارانه‌ها مستمری دریافت می‌کنند.
قبادی دانا افزود: این در حالیست که افراد تحت پوشش قبلی هم از محل بهزیستی و هم از محل هدفمندی یارانه‌ها مستمری دریافت می‌کنند، به همین دلیل مبالغ دریافتی این دو گروه متفاوت است و به نوعی تبعیض ناخواسته ایجاد شده است که تلاش می‌کنیم تا این یکسان‌سازی که البته همراه با بار مالی خواهد بود، انجام شود.
وی ادامه داد: مبلغ عیدی نیز برای گروه اولی که پیش از این هم از محل بهزیستی و هم از محل هدفمندی مستمری‌ها یارانه دریافت می‌کردند تخصیص داده می‌شود و برای گروه دوم اعتباری تعیین نشده است. به همین دلیل در تلاش هستیم تا تأمین اعتبار انجام شده و عیدی هر دو گروه به اندازه یک ماه مستمری پرداخت شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در ارتباط با کمبود تخصیص بودجه نیز افزود: با همیاری و همکاری دولت و سازمان برنامه و بودجه این همکاری انجام شده و امیدواریم بتوانیم تخصیص بودجه سال 97 تا پایان سال به صد درصد برسد و کسری بودجه جبران شود.
قبادی دانا ادامه داد: برای تشکیل دولت الکترونیک نیز در 20 روز اخیر تلاش شده است و یارانه مراکز نگهداری شبانه روزی نیز به شکل الکترونیک پرداخت می‌شود تا هم زمان و هم دقت آن رعایت شود.
وی با بیان اینکه این پرداخت‌ها بر اساس تعرفه سال 97 خواهد بود اظهار کرد: مبلغ پرداختی این مراکز ٢٧ درصد افزایش خواهد داشت که به این ترتیب سرانه این مراکز از 64٠ هزار تومان برای مراکز درجه یک به ٧٧٠ هزار تومان افزایش خواهد یافت که برای بهمن ماه تأمین اعتبارانجام می‌گیرد.
قبادی دانا ادامه داد: مبلغ عیدی نیز برای گروه اولی که پیش از این هم از محل بهزیستی و هم از محل هدفمندی مستمری‌ها یارانه دریافت می‌کردند، تخصیص داده می‌شود و برای گروه دوم اعتباری تعیین نشده است. به همین دلیل در تلاش هستیم تا تأمین اعتبار انجام شده و عیدی هر دو گروه به اندازه یک ماه مستمری پرداخت شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشوردرباره کمبود تخصیص بودجه نیز گفت: با همیاری و همکاری دولت و سازمان برنامه و بودجه این همکاری انجام شده است و امیدواریم بتوانیم تخصیص بودجه سال 97 تا پایان سال به صد درصد برسد و کسری بودجه جبران شود.
قبادی دانا ادامه داد: برای تشکیل دولت الکترونیک نیز در 20 روز اخیر تلاش شده است و یارانه مراکز نگهداری شبانه‌روزی نیز به شکل الکترونیک پرداخت می‌شود.
وی با بیان اینکه این پرداخت‌ها بر اساس تعرفه سال 97 خواهد بود، اظهار کرد: مبلغ پرداختی این مراکز ٢٧ درصد افزایش خواهد داشت که به این ترتیب سرانه این مراکز از 64٠ هزار تومان برای مراکز درجه یک به ٧٧٠ هزار تومان افزایش خواهد یافت که برای بهمن ماه تأمین اعتبار انجام می‌گیرد.
ادامه دارد

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/131630/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

10 راه برای کمک به کسی که قصد خودکشی دارد

بی‌حوصلگیِ روزهای تعطیل از کجا می‌آید؟

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟

باز یافتن آرامش بعد از دعوا با این روش در 10 دقیقه!!

زلزله با سلامت روان ما چه می‌کند؟

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید

تاثیر باورنکردنی اسم افراد بر سرنوشت و وضعیت روحی آنها

برای داشتن هدف مناسب، این 4 نکته رو رعایت کنید

7 خصوصیت زنان موفق

چگونه از دست افراد مسموم در زندگی خلاص شویم؟

چگونه استرس شدید را کنترل کنیم؟

چرا همیشه در حالت بی حوصلگی و بد اخلاق هستید؟+8 دلیل پزشکی

اوتیسم در چه افرادی خطرناک می‌شود؟

خط قرمزهای روابط دختران و پسران در دوران دانشجویی

راه‌هایی برای افزایش تمرکز در کار کردن از خانه

چطور در شرایط بحران مانند زلزله استرس خود را کاهش دهیم؟

روان شناسی خشم و خشونت

چطور جذاب به نظر بیاییم؟

چگونه با بحران‌‌های مالی در خانواده کنار بیایید؟

4 راه برای تمرکز روی خواسته‌های واقعی‌مان

پیامدهای روانیِ بلوغ زودرس در دختران

افسردگی را با این ترکیب ساده گیاهی درمان کنید

بازی طولانی کامپیوتری نشانه بیماری روانی جدی!

غذاهای ضد استرس که باید به رژیم غذایی تان اضافه کنید

نشانه‌های هوش هیجانی بالا چیست؟