کیک اسفنجی با بیشترین میزان لطافت و پف کردگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
k ٢.٥
٣
آخرین خبر / چی لازم دارم:
🍰کره: 7 قاشق غذاخوری
🍰پنیر خامه ای: 110 گرم
🍰شیر: 1/2 پیمانه
🍰زرده تخم مرغ: 8 عدد
🍰آرد 3 صفر: 1/4 پیمانه (60 گرم)
🍰نشاسته ذرت: 1/4 پیمانه (60 گرم)
🍰سفیده تخم مرغ: 13 عدد
🍰شکر: 2/3 پیمانه (130 گرم)
چطور بپزم:
ابتدا در ظرفی بر روی شعله ملایم گاز کره را با پنیر خامه ای و
شیر مخلوط کنید و در ظرفی دیگر زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کنید سپس مخلوط شیر، کره و پنیر خامه ای را به زرده تخم مرغ کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد آرد 3 صفر و نشاسته ذرت را الک کرده و درون مخلوط فوق بریزید و هم بزنید. در یک ظرف سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا حسابی کف کند و شکر را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و کاملا هم بزنید و سفیده را کم کم به خمیر آماده شده برای
کیک اضافه کنید و آرام هم بزنید تا مخلوط شوند و مایه
کیک را درون قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداخته شده بریزید قالب
کیک را درون ظرفی بزرگتر گذاشته و درون ظرف را آب بریزید تا آب دور قالب باشد سپس به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 55 دقیقه در فر با دمای 140 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته شود و با مقداری پودر قند سطح
کیک را تزئین کنید.
نوش جان 😄😍
-
شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۳:۳۷
-
۵۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/129735/