آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه حشوی ماهی شکم پر خانه داري

طرز تهیه حشوی ماهی شکم پر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / حشوی ماهی شکم‌ پر یک غذای محبوب در استان‌های جنوبی کشور است. این سبک پخت ماهی یک ماهی خوشمزه و گوشتی که طعم کباب شده‌اش بسیار لذیذ و خوشمزه است و یکی از غذاهای پر طرفدار در خوزستان و در ماه رمضان در بندرعباس و بوشهر طبخ می شود. یکی از دلایل خوشمزه شدن حشو ماهی شکم‌پر ترکیب سبزی مخصوص ماهی شکم پر یا همان «حشو» است که لذت خوردن این ماهی را دوچندان می‌کند،
مواد لازم
ماهی قزل آلا1 عدد
تمر هندی½ بسته
سیر2 حبه
پیاز2 عدد

آب جوش1 لیوان
شنبلیله تازه50 گرم
گشنیز تازه350 گرم
رب انار ملس3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه حشوی ماهی شکم پر
مرحله اول
برای فراهم کردن حشوی شکم پر خوشمزه به سبک جنوب کشورمان، شروع کار ماهی قزل آلا را روی تخته آشپزخانه گذاشته و با چاقویی تیز قسمت های اضافه و پولک ماهی را جدا می کنیم. بعد از باز کردن شکم ماهی و شستن آن، اجازه می دهیم تا خونابه شان خارج شود.
مرحله دوم
در ادامه پیاز و سیر را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. آنگاه تابه ای را که برای تفت دادن مواد در نظر داریم روی حرارت می گذاریم و پیاز را به همراه کمی روغن درون تابه ریخته تا کاملا سبک و شیشه ای شوند.
مرحله سوم
زمانیکه پیاز سبک شد، سیر را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز می افزاییم و با هم تفت داده تا عطر سیر و ادویه با هم مخلوط شود. در همین حین سبزی های معطر را که شامل، شنبلیله و گشنیز می باشد، روی تخته آشپزخانه ساطوری ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
اکنون سبزی را به تابه اضافه کرده و تا جاییکه نرم و تغییر رنگ دهند، تفت می دهیم. بنابراین نوبت افزودن رب گوجه فرنگی و رب انار به مواد می باشد. برای این منظور بعد از افزودن رب انار و رب گوجه، مواد را به خوبی تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله پنجم
گام بعدی 1 لیوان آب جوش را آماده کرده و تمر هندی را درون کاسه ای با آب جوش می افزاییم. با استفاده از قاشق درون آب جوش حل کرده و در نهایت از صافی توری شکل رد می کنیم تا ناخالصی های تمر هندی کاملا گرفته شود. سپس شیره تمر هندی را درون تابه می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله تامل کرده تا مواد درون تابه با حرارت ملایم غلیظ شود. آنوقت ماهی قزل آلا را کاملا باز کرده و سطح کار پهن می کنیم. حالا کمی نمک و زردچوبه روی گوشت ماهی می پاشیم. اکنون نیمی از مواد داخل تابه را روی ماهی می ریزیم و به آرامی روی هم قرار می دهیم.
مرحله هفتم
وقتی که ماهی را آماده کردیم با استفاده از نخ و سوزن شکم ماهی را از بالا تا تا پایین کاملا دوخته تا در زمان پخت مواد داخلی ماهی بیرون نریزد. حالاسطح پوست ماهی را با چاقو شیار های یکدست ایجاد می کنیم تا در زمان پخت، وقت کمتری صرف شود.
مرحله هشتم
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و بعد از گرم شدن ماهی را درون سینی در طبقه وسط فر قرار داده و صبر می کنیم ماهی کاملا پخته شود. بعد از گذشت 1 ساعت ماهی را درون ظرف دلخواه گذاشته و به همراه شوید پلو، حشو و سیر ترشی نوش جان می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1179921/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل سوم پورتو به چاوز توسط مهدی طارمی

تداوم بردهای عالمیان در مسابقات تنیس روی میز عربستان

گل دوم پورتو به چاوز

خلاصه بازی ساسولو 1 - اینتر 0

عصبانیت لاپورتا از شکست بارسا؛ باورم نمی‌شود

خلاصه بازی النصر 6 - الوحده 0

پاس گل استثنایی طارمی با پشت پا مقابل چاوز

پیروزی 6 گُله النصر با هت‌تریک رونالدو

یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان چه خبر است؟

حمایت پرسپولیس از تماشاگران جایگاه خاص

چهره مصمم بیرانوند برای ادامه درخشش در لیگ

هالند پس از پوکر؛ باید بیشتر پیشرفت کنم

جشن قهرمانی بازیکنان رئال مادرید

قهرمانیِ تیم آنچلوتی به روایت انیمیشن

پپ: امیدوارم 15 روز دیگر جام را در دست بگیریم

تعداد سکوهای پرسپولیسی در وطنی مشخص شد

جلسه مهم یوفا؛ خیرونا یا سیتی در چمپیونزلیگ

بیانیه چهار بندی در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی

بازی پرسپولیس-نساجی، بدون حضور بانوان!

پیشکسوت موسیقی مقامی در خراسان شمالی درگذشت

موزیک ویدیوی آهنگ خراسانی «بیا بریم دشت»

قلعه هلاکوخان یکی از تاریخی ترین وقدیمی ترین قلعه های آذربایجان شرقی

تهیه کیک بستنی میوه ای در دو دقیقه

بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟

خشم بهاری را کنترل کنید

باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند

داستانک/ وصیت ﻧﺎﻣﻪ ﻣﺮد ﺧﺴﯿﺲ

گل تماشایی ذخیره طلایی خیرونا برای قهرمانی رئال

خلاصه بازی منچسترسیتی 5 - ولورهمپتون 1

خلاصه بازی خیرونا 4 - بارسلونا 2

بارسلونا باخت و رئال مادرید را قهرمان کرد

منچسترسیتی با پوکر هالند گرگ‌ها را سلاخی کرد

گل چهارم النصر به الوحده توسط سادیو مانه

اولین مصاحبه صلاح پس از پیوستن به لیورپول؛ آرزویم بازی در این تیم بود

طارمی به جایگاه دلخواه برگشتم

بعد از 9 ماه، کورتوا با کلین‌شیت برگشت

رونالدو رکوردها را در عربستان رنده می‌کند!

دو عشق قدیمی ، دوباره روبروی هم

مقایسه فروش فیلم‌های مهم دهه‌های مختلف با توجه به نوسانات قیمت دلار!

آهنگران: امام فرمودند که نسل ما، نسل حماسه است

این سکانس از قسمت جدید افعی تهران پُربازدید شد

«مرا به خاطر دل شکسته ام ببخش» با صدای دلنشین علیرضا قربانی

بارش شدید تگرگ در دُرُح خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی گلستان: ربایندگان «یسنا» به جرم خود اقرار کردند

وقتی در بزرگراه سرعت خود را بی دلیل کم می کنید

تشکیل ابرهای رنگین کمان خیره کننده

شکستن شاخ گوزن شمالی در هنگام مبارزه

ساندویچ پیتزایی جذاب و خوشمزه

درمان آلرژی فصلی از نگاه طب سنتی

مرز باریک مراقبت صحیح با حفاظت آسیب زننده به کودک