آریا بانو

آخرين مطالب

8 ترفند سرخ کردن حرفه‌ای انواع مواد غذایی خانه داري

8 ترفند سرخ کردن حرفه‌ای انواع مواد غذایی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / سرخ کردن لزوما وقتی درست انجام شود ناسالم نیست. در روغن زیاد سرخ کردن از ایده اشتباهی ناشی می‌شود که غذا را در روغن شناور می‌کند. در حقیقت، دمای بالایی که برای سرخ کردن مورد استفاده قرار می‌گیرد باعث ایجاد بخار در طول پخت وپز می‌شود و آن را در پوششی از روغن قرار می‌دهد.
اما هنگامی که غذا پخته می شود، فقط لایه نازکی از روغن روی سطح آن وجود دارد که بیشتر آن ها را می توان با کاغذ آشپزخانه خشک کرد.
8 قانون و روش صحیح برای سرخ کردن حرفه‌ای
استفاده درست از وسایل و ابزار :
در روغن شناور سرخ کردن ساده ترین گزینه است چون درجه حرارت پخت را تنظیم می کند. از یک قابلمه گود با سبدی گود ( یا از یک کفکیر سوراخ دار فلزی ) برای برداشتن غذاها وقتی پخته می شود استفاده کنید.
از دماسنج دیجیتالی ( نوعی که دماهای بالا را تحمل می کند ) استفاده کرده تا دمای بالا را تست کنید . داخل سینی فلزی یا کاسه کاغذ آشپزخانه برای گرفتن روغن غذا بعد از سرخ کردن بگذارید
مراقب باشید:
هرگز یک قابلمه را بیش از دو سوم پر از روغن نکنید چون ممکن است وقتی غذا اضافه می شود روغن به اطراف پخش یا آتش بگیرد.
انتخاب درست روغن :
روغن بادام زمینی ، زیتون و کانولا همگی خوب هستند. فقط روغن هایی استفاده کنید که به جای استخراج شیمیایی ، له می شوند. آن ها در طعم خنثی هستند و بر غذا غلبه نخواهند کرد.
تنظیم درست درجه حرارت:
بیشتر سرخ کردن ها به دمای 175 - 180 درجه سانتیگراد نیاز دارد ، بنابراین غذاها را بدون سوختگی سرخ کنید اگر دماسنج نداشته باشید وقتی تکه نانی را در روغن بیندازید و در طول 30 ثانیه به رنگ قهوه ای درآید دمای آن برای سرخ کردن مناسب است .
سرخ کردن مواد غذایی در دسته ها و اندازه کم :
وجود بیش از حد مواد غذایی در قابلمه و یا ماهی تابه، دمای روغن را بیش از حد کاهش می دهد. دمای زیر 100 درجه سانتیگراد باعث می شود غذا شروع به جذب سریع روغن کند و هنگام خوردن چرب خواهد بود در زیر 130 درجه سانتیگراد، به آرامی قهوه ای خواهد شد، بنابراین غذا زمانی زیادی را برای سرخ شدن می برد و پوشش قهوه ای خواهد شد .
گرفتن روغن مواد غذایی ، خوب خشک کنید :
به محض این که غذا را از داخل تابه بیرون آوردید ، آن را روی کاغذ آشپزخانه قراردهید تا هر گونه روغن اضافی را تا جایی که ممکن است جذب کند.
مزه دار کردن سریع غذاها پس از سرخ کردن :
به محض اینکه غذاها را از سبد سرخ خارج کردید، نمک و لیمو و سرکه اضافه کنید. نمک به لایه نازک روغن روی سطح غذا می چسبد و حتی پوشش ایجاد می کند، در حالی که لیمو و سرکه به سرعت در این پوشش جذب می شوند و ترد می ماند
صاف کردن روغن :
وقتی سرخ کردن را تمام کردید، بگذارید روغن خنک شود، سپس قبل از استفاده مجدد با توری نازک یا الک رسوبات آن را صاف کنید - در غیر این صورت طعم ، بوی روغن آلوده خواهد شد.
دمای گرم و نور خورشید نیز آن را بد می سازد ( روغن بوی بد و یا کهنه می گیرد )، بنابراین آن را در یخچال داخل ظرف در بسته نگه دارید. اگر آن را درست نگه دارید می توانید چهار مرتبه با آن آشپزی کنید.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1158417/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای دلنشین قطعه معروف و حماسی «پولیوشکو پوله»

موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس

دستگیری و برخورد قانونی با عاملان ضرب و شتم جوان باغیرت در کاشمر

ریزش جمعیت بزرگترین اقتصاد جهان

مراجعه بیش از 1000 خوزستانی به بیمارستان‌ها در پی گرد و غبار امروز

زیبایی هایِ اصفهان از نمای پل خواجو

ببینید این مرد چطور وارد استخر مارها شده!

روش تهیه توپک شکلاتی

فریب تبلیغات افزایش قد در سنین بالا را نخورید!

9 دلیل پوسته پوسته شدن ناخن و راه حل رفع آن

آیا می‌توان پارچه دیواری را شست؟

معرفی کتابی هیولای تاریکی و موضوع آن درباره خلیج فارس

رحیمی: موفقیت شجاعی در هوادار قابل پیش‌بینی بود

بارسلونا پایان فصل در کره جنوبی

محرومیت سنگین در انتظار ستاره اینتر

تقاضای ویژه از علیرضا بیرانوند پیش از جدال با سپاهان

فرصت انتقام برای گل‎گهر در حذفی مهیا شد

رضا اسدی برای پرسپولیس تست می‌دهد

فرجی - حنانوف؛ اوسمار امروز نظر نهایی را می‌دهد

کونسیسائو: مشکلی با رئیس جدید پورتو ندارم

پرسپولیس برای رامین رضاییان استعلام گرفت

ارتش پرسپولیسی در تبریز علیه استقلال

فردای روزی که اومدی خواستگاری من دوباره رفتی خواستگاری؟!

مستند «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم «هنر و تجربه» شد

تصادف ماشین در مسیر لغزنده از قاب دوربین موتورسوار

بارش باران بهاری در حرم مطهر امام علی (ع)

ایده ای متفاوت برای تزئین خیار گوجه

راحت‌تر و فوری‌تر از این مینی‌پیتزا نداریم

چطور اختلال رشد کودکمان را تشخیص بدهیم؟

اسباب بازی جذاب با وسایل بازیافتی

اولین لایه فلزی دو بعدی ساخته شد

خط دفاع پرسپولیس فقط یک تغییر اجباری دارد

10 سال از پیروزی 4-0 رئال مادرید برابر بایرن مونیخ گذشت

چادرملو و برنامه‌ خاصی که آلومینیوم را نگران می‌کند!

درخواست جالب بازیکنان بایرن از هوادارانشان در بازی فرداشب با رئال

رختکن عجیب تیم نروژِی خارج از ورزشگاه!

خاطره بازی با سریال «شهرزاد»

آقای همساده منی تو!

اگر این علائم را دارید نمک زیاد مصرف می کنید

آهنگ «گل بی نقص من» با صدای سهراب پاکزاد

رسیدگی پزشکی قانونی به 2.1 میلیون پرونده در سال گذشته

برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها؛ فردا

ویژگی یاران اهل بیت(ع)

انواع اختلال رشد در کودکان

با مرد بدبین و بددل ازدواج کنیم؟

نظر استاندار تهران برای تقسیم استان تهران

جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو

درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند

شاعرانه/ برنخیزد اگر آشوب قیامت باشد

انتخاب حسنی پور به عنوان یکی از مربیان برتر ورزش هنگ کنگ