آریا بانو

آخرين مطالب

معاون کمیته امداد امام (ره):

600 هزار خانوار جدید تحت پوشش امداد قرار گرفتند اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران- معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: با حمایت های دولت 600 هزار خانوار جدید تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، فاطمه رهبر روز دوشنبه در نشست اعلام عمکرد 9 ماهه این معاونت اظهار داشت: در گذشته 60 درصد از خانواده‌های تحت پوشش کمیته را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند اما با اجرای تبصره 14 بودجه سال 97 کشور تعداد زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کاهش یافت و به 49 درصد رسید.
وی با اشاره به بودجه هفت هزار میلیارد تومانی درنظرگرفته شده برای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد از تبصره 14 بودجه کشور سال 97 گفت: با اقدامات جهادی موفق شدیم 600 هزار خانوار را طی دو ماه اخیر تحت پوشش قرار دهیم که این تعداد در حال حاضر مستمری دریافت کرده و برنامه‌ریزی برای ارائه سایر خدمات به این تعداد در حال انجام است.
رهبر با بیان اینکه در سال 95 میزان مستمری خانواده های یک تا پنج نفره 52 هزار تا 100 هزار تومان بود، افزود: در سال 96 این مبلغ به 148 هزار تا 460 هزار تومان افزایش یافت و با اجرای تبصره 14بودجه سال 97 این مبلغ با افزایش 14 درصدی به 161 هزار تا 516 هزار و 500 تومان برای خانواده‌های یک تا پنج نفره رسید که این مبالغ جدا از یارانه‌ای است که افراد تحت پوشش از طریق کارت‌های کمیته امداد دریافت می‌کنند.
وی گفت: با شرایط اقتصادی و گرانی برخی اقلام اساسی در کشور با تصویب هیات امنای کمیته امداد و تأکید فتاح ریاست این نهاد برخی سرفصل‌های اعتباری جابه‌جا و 500 میلیارد تومان به اعتبارات حوزه سلامت و حمایت خانواده اضافه شد تا در خصوص مواردی همچون ودیعه و اجاره مسکن مددجویان، تأمین جهیزیه بیماری‌های صعب‌العلاج و خاص و کمک‌های موردی و شارژ اعتباری داشته باشیم.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد افزود: در حال حاضر 342 هزار دانش‌آموز، 57 هزار دانشجو و 57 هزار بیمار خاص صعب‌العلاج تحت پوشش کمیته امداد قرار داشته و حدود 35 هزار و 500 نفر از خانواده‌های تحت پوشش ما نیز مربوط به خانوارهایی هستند که سرپرست آنها زندانی‌ است که این امر طی تفاهم‌نامه میان کمیته امداد و سازمان زندان‌ها صورت گرفته است.
رهبر با اشاره به تأمین 52 هزار جهیزیه طی 9 ماه گذشته گفت: در سال 96 تعداد کل جهیزیه‌های ما 68 هزار فقره بوده که نشان‌دهنده رشد تعداد جهیزیه‌های داده شده به مددجویان امداد در سال 97 است. همچنین تعداد وام‌های قرض‌الحسنه ارائه شده به مددجویان در 9 ماهه سال 97، 192 هزار با میانگین سه میلیون و 60 هزار تومان بوده که نسبت به سال 96 رشد قابل توجهی داشته است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد افزود: از سال 95 تاکنون تمام مددجویان کمیته از نظر لوازم منزل، منزل مسکونی اعم از شخصی و استیجاری و محل نگهداری دام و همچنین سرپرست خانواده تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفته‌اند و برآورد دریافت خسارت ما تاکنون حدود 10 میلیارد تومان بوده است.
وی گفت: معاونت حمایت کمیته امداد که در 10 استان کشور فعالیت جدیدی را آغاز کرده است؛ زیرا روستاییان ساکنان این روستاها به دلیل خشکسالی مرتب از جایی به جایی دیگر کوچ می‌کردند و محل ثابتی نداشتند.
رهبر اضافه کرد: این روستاها بهانه‌ای شد برای شناسایی سایر روستاهایی که در چنین شرایطی قرار داشتند که نهایتا 247 روستای فاقد برق در 10 استان کشور مورد شناسایی قرار گرفتند که طی شهریور و مهرماه تمام این روستاها مجهز به منبع آب روستایی و سرویس‌های بهداشتی شده و لوازم مورد نیاز آنها اعم از خوراکی، پوشاک و لوازم زندگی مورد نیاز آنها تأمین شد.
وی ادامه داد: ساکنان این روستاها که حدود 2 هزار و 838 خانوار بودند، تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتند و با هم‌افزایی سایر دستگاه‌ها ایجاد اشتغال به ویژه اشتغال خانگی و مهیا کردن شرایط بازگشت جوانان و مردانی که در جستجوی کار از این روستاها به سایر مناطق مهاجرت کرده بودند، در حال اقدام است.
رهبر اضافه کرد: شناسایی این 247 روستا که در مناطقی با ضریب بالای محرومیت بودند، باعث شد که روستاهای دیگری با همین شرایط در مسیر آنها شناسایی شوند.
وی گفت: در مرحله اول 15 میلیارد تومان به دستور ریاست کمیته امداد برای این 247 روستا در نظر گرفته شد و همچنین برای سایر روستاهای شناسایی شده نیز در حال برنامه ریزی برای تحت پوشش قرار گرفتن روستاییان و پشتیبانی بودجه مناسب برای تأمین امکانات اولیه روستا همچون تأمین سرویس بهداشتی هستیم.
*3377*1834

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/110025/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

به خاطر بچه‌ ها با همسرتان زندگی می‌ کنید؟

زبان آموزی در حین بازی

چطور به کودکان کمک کنیم تا بهتر و به اندازه بخوابند

اگر می خواهید از فرزندتان انتقاد کنید این نکات را به یاد داشته باشید

روش های مقابله با دزدی کودکان

این تکنیک‌ها برای افزایش تمرکز توصیه می‌شود...!

علت اصلی دعوای خواهر - برادرها

خاله‌بازی، استقلال کودک را افزایش می‌دهد

نشانه‌های کودکان با اعتماد به نفس بالا و پایین

چگونه فرزندانمان را برای امتحانات پایان سال آماده کنیم؟

استفاده کودکان از تلفن همراه، خوب یابد؟

مهمترین علل مکیدن انگشت در کودکان

عواقب تنبیه بدنی کودکان !

هوش فضایی کودک خود را تقویت کنید

با کودکان کنجکاو و سوالاتشان چه برخوردی داشته باشیم؟

عشق در پنجم دبستان!

چطور کودکان را در سفر سرگرم کنیم؟

خیال های آموزنده

چرا بعضی کودکان بد خط اند؟

با کودکی که انگشت در بینی می کند، چه کار کنیم؟

ریخت و پاش به کودکان چه می آموزد؟

علامت افسردگی کودکان چیست؟

کودکانی که در آینده افسرده می شوند

تاثیر موسیقی بر مهارت‌های کودکان

برای آرام کردن کودک از موسیقی استفاده کنید!

با تولد کودکم سرکار بروم یا نه؟‌

از کجا بفهمم کودکم به من علاقه دارد؟

چگونه با فرزندانمان صمیمی تر باشیم؟

بازی، آینه تمام نمای ویژگی های کودک

نوزادان از چه نوع موسیقی لذت می‌برند؟

16 نکته کلیدی برای رفتار با کودک بیش فعال

دور هدیه‌های تکراری برای کودکان را خط بکشید

فیلم‌های ترسناک در روحیه بچه ها چه تاثیری می گذارند

رفتارهای عجیب کودکان نوپا

کدام گریه کودک نشانه افسردگی است؟

یک زندگی هیجان انگیز

همه چیز در مورد پاسخگویی به سوالات مکرر کودک

به کودکان خود نگویید "من را تنها بگذار"

10 ویژگی بچه‌های مستعد اعتیاد !

بچه ها، عاشق شنیدن قصه های تکراری

قبل از تنبیه کردن کودکتان، حتماً بخوانید

فکر کودکان را پرواز دهیم

توصیه های مهم به مادران شاغل

خیال‌پردازی بچه ها خوبه یا بد؟

به کودکتان کمک کنید تا زودتر زبان باز کند

با این روش ها اعتماد به نفس کودکتان را بالا ببرید !

کودکان وقتی دروغ می‌گویند که:

فرزندان کم تحمل نتیجه چه والدینی هستند

فرزندتان با ظاهرش مشکل دارد؟

چگونه الفبا را به کودکان آموزش دهیم؟