آریا بانو

آخرين مطالب

از خواص روغن بنفشه پایه زیتون چه می‌دانید؟ خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - روغن بنفشه پایه زیتون به روغنی می‌گویند که از ترکیب گل‌های بنفشه و روغن زیتون به دست می‌آید و پس از مدتی صاف می‌شود. خواص این روغن برای رفع مشکلات مختلفی از میگرن گرفته تا موخوره مفید است.


سرویس سلامت - اگر از طرفداران روغن بنفشه باشید حتما می‌دانید که این روغن می‌تواند با استفاده از دو روغن تهیه شود، یکی روغن زیتون و دیگری روغن کنجد. روغن بنفشه ما بسته به اینکه با چه روغنی تهیه شده باشد خواص متفاوتی می‌تواند داشته باشد. امروز به خواص روغن بنفشه با پایه زیتون می‌پردازیم.
روغن بنفشه پایه زیتون
شاید برای شما هم این سوالپیش آمده باشد که چرا از روغن پایه استفاده می‌شود. جوابش ساده است، چون خود بنفشه از خودش روغن ندارد؛ بنابراین حتما باید از یک روغن به عنوان روغن پایه استفاده کنیم. از میان این دو روغن، روغن کنجد طبع گرم و‌ تر دارد و روغن زیتون طبع گرم و خشک. همین عامل باعث می‌شود که هر یک وقتی با بنفشه ترکیب شوند خواص متفاوتی از خودشان نشان بدهند. طبع بنفشه هم سرد و‌ تر است؛ بنابراین طبع روغن بنفشه‌ای که با روغن زیتون تهیه شده باشد معتدل است و کمی رو به خنکی می‌رود (ترکیب یک چیز گرم و خشک با یک چیز سرد و‌تر معتدل می‌شود) و طبع روغن بنفشه‌ای که با روغن کنجد تهیه شده است از نظر گرمی و سردی معتدل و از نظر رطوبت و خشکی بسیار‌ تر است، به همین خاطر اثر خواب‌آور دارد.
بیشتر بخوانید: با خواص روغن بنفشه و طرز تهیه آن آشنا شوید

خواص روغن بنفشه پایه زیتون
این روغن، چون اندکی به سمت خنکی می‌رود برای درمان تب خصوصا تب‌های سخت بسیار مفید است. برای تب‌های مقاوم باید کاسنی تازه یا خشک (که تازه‌اش بسیار بهتر است) را بدون اینکه از قبل بشویید بکوبانید و سپس روغن بنفشه پایه زیتون را با آن مخلوط کنید. سپس مخلوط به دست آمده را روی پیشانی و شقیقه‌های بیمار قرار دهید. تب او فورا پایین می‌آید. این دارویی که گفته شد برای میگرن هم بسیار مفید است. درمان تکمیلی هم این است که همزمان با این کار چند قطره روغن بنفشه پایه کنجد در بینی بچکانید و حجامت سر، انجام بدهید.

روغن بنفشه پایه زیتون برای مو هم خاصیت بسیاری دارد. برای جلوگیری از ریزش مو (خصوصا ریزش موی صفراوی‌ها) مردان می‌توانند هفته‌ای دو بار شب‌ها مو را با این روغن چرب کنند و سپس صبح‌ها مو را حتما شستشو دهند، چون خود چربی می‌تواند باعث ریزش مو بشود. برای خانم‌ها استعمال هر روزه این روغن بر روی مو اشکال ندارد. افرادی که در انجام این کار مداومت به خرج بدهند موهایشان دیرتر سفید شده و حتی رشد موهای‌شان افزایش می‌یابد. این روغن برای مو‌هایی که گرفتار موخوره هستند نیز مفید است. برای گرفتن بهترین نتیجه از این روغن باید هر بار پس از استحمام انتهای مو‌ها را با این روغن چرب نمود. بهتر است روغن بنفشه‌ای که برای مو‌ها استفاده می‌کنید روغن بنفشه 6 ماهه باشد. بیشتر بخوانید: روش استفاده از روغن بنفشه برای مو و داشتن گیسوان بنفشه‌ای!

معمولا پوست صفراوی مزاج‌ها و سوداوی‌مزاج‌ها بسیار خشک می‌شود. برای این افراد روغن بنفشه پایه زیتون یک گزینه خوب است، چرا که به طبع‌شان ساخته و عوارضی هم برای ایشان در پی ندارد. چاره لب‌های ترک خورده و دست‌های خشک نیز چکاندن دو سه قطره از این روغن در ناف است. این روغن با ویتامین‌ها و خواصی که دارد از چین و چروک صورت نیز جلوگیری می‌کند. ولی بهتر است خانم‌ها این روغن را به پوست صورت نزنند، چون باعث رویش مو‌های زائد می‌شود. برای پیشگیری از کک و مک و حتی جوش می‌توانید قبل از وارد شدن به حمام بدن را آغشته به این روغن کنید و ماساژ دهید. بیشتر بخوانید: روغن بنفشه برای پوست صورت (برطرف کننده لک و چروک)

برای درمان آلرژی‌ها هم از روغن بنفشه پایه زیتون استفاده می‌کنند. اکثر آلرژی‌ها منشا صفراوی دارند. در طب سنتی اول باید پرهیزات را رعایت کرد و بعد تا 5 روز منضج صفرا و سپس مسهل مصرف کرد. قبل از خواب هم باید در هر بینی یک قطره از روغن بنفشه پایه زیتون ریخت. از دیگر کاربر‌های این روغن کمک به درمان رماتیسم مفصلی است. افراد مبتلا به این بیماری باید رژیم غذایی خاصی را رعایت کنند که پزشک طب سنتی متناسب با شدت بیماری و طبع آن‌ها این رژیم را تنظیم می‌کند و شب قبل از خواب یک قاشق مرباخوری روغن بنفشه پایه زیتون بخورند و با همین روغن کل بدن‌شان را ماساژ بدهند. برای تقویت چشم باید ابرو‌ها را با این روغن چرب کرد. البته چرب کردن ابرو‌ها با روغن بنفشه پایه زیتون به درمان سردرد و شفاف کردن پوست صورت نیز کمک می‌کند. برای درمان یبوست مزمن می‌توان صبح ناشتا یا شب موقع خواب یک قاشق مرباخوری از این روغن را میل کرد. این درمان به باز کردن انسداد روده نیز کمک می‌کند. معروف است که افرادی که دچار ضربه مغزی شده‌اند اگر هر شب یکی یا دو قطره از روغن بنفشه پایه زیتون در هر سوراخ بینی‌شان بچکانید احتمال دارد به زندگی بازگردند.
آیا شما هم از طرفداران روغن بنفشه هستید؟ از آن در چه مواردی استفاده می‌کنید؟ سوالات و نظرات خود را در بخش نظرات سایت ستاره با ما در میان بگذارید.
پریسا رودحله

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/105261/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چه عواملی باعث کودک آزاری می شوند

7علت بروز اختلالات اضطرابی در بچه‌ها

سن مناسب شروع آموزش به کودکان

اگر کودکتان مدام حوصله اش سر می‌رود

بهترین اسباب بازی کودکان، درست انتخاب کنید

روش «فربر» دقیقا برا خواباندن کودک چیست؟

اهمیت بازی و ورزش برای کودکان

آزمون آدمک (گودیناف) تست هوش ( سن اجرا: از 3 تا 13 سال)

علل تأخیر در رشد گفتاری کودک

برای کودکان 3 تا 5 ساله چه اسباب بازی ای بخریم؟

رایج‌ترین کابوس‌هایی را که کودکان می‌بینند

روانشناسی نقاشی کودکان

اصول جدا خوابیدن کودک از والدین

مضرات و فواید بازی های دیجیتال برای کودکان

این 11 بازی را برای کودکانتان به خاطر بسپارید

درمان اختلالات نوشتاری در کودکان

تک فرزندی، خوب یا بد؟

تنبیه های مناسب کودکان

پرورش خلاقیت در کودکان، چگونه مشوق خوبی باشیم؟

به سفر بروید ولی کودکتان را تنها نگذارید!

کدام بچه ها تمایل بیشتری به پولدارشدن دارند؟

تفسیر نقاشی کودکان/ پی بردن به هوش کودک از روی نقاشی

چگونه و در چه زمانی کودک خود را تشویق کنیم؟

نکات کلیدی برای دانش‌ آموزان روزه‌ دار در زمان امتحانات

مهمترین نشانه های آزار جنسی در کودکان

لکنت زبان چیست و چگونه تشخیص داده می شود؟

قوانینی که برای محافظت از کودک باید بدانید

کلاس‌ های تابستانی کودکان

بچه ها از چه سنی جوک را درک می‌کنند؟

اگر بچه ای رابطه جنسی والدینش را به طور اتفاقی دید چه کار کنیم؟

راهکارهایی برای تقویت روابط مادر و دختر

کلاس های تقویتی کودکان در فصل تابستان خوب یا بد؟

راهکارهایی برای متقاعد کردن بهتر کودک

نشانه های استرس در کودکان و راههای کاهش آن

آموزش مثبت اندیشی به کودکان

گِل‌بازی چه تاثیری روی کودکان می‌گذارد؟

استعدادیابی کودکان از روی رفتارشان!

علل جالب دروغگویی کودکان و راه درمان آن

16 راهکاری که والدین کلاس اولی‌ها باید بدانند

نحوه کمک به کودکان بعد از آسیب روانی

روش های تشویق کردن یکی از فرزندان برای جلوگیری از حسادت فرزند دیگر

بچه های زیر هفت سال چطور با طلاق کنار می آیند؟

علل، نشانه ها و درمان وسواس در کودکان

علت جیغ زدن کودکان چیست؟

با دوست خیالی کودکمان چه کنیم؟

علل خشم در نوجوانان

علل جیغ زدن کودک نوپا و روش صحیح برخورد با آن

با کدام ساز برای آموزش موسیقی به کودکان شروع کنیم؟

راهکارهایی برای پرورش کودکان شاد

روشهایی برای تقویت حس کنجکاوی در کودکان