آریا بانو - خراسان / با گرمشدن هوا بیشتر ما تا در یخچال یا فریزر را باز میکنیم دنبال یک خوردنی خنک میگردیم و اگر چشممان به بستنی بخورد حسابی ذوق میکنیم. اما گاهیوقتها میوههایی در یخچال وجود دارد که قابلیت تبدیل شدن به بستنی میوهای را دارد و میتواند یک میانوعده جذاب و خنک برای روزهای گرم سال باشد. پس اگر میخواهید یک بستنی میوهای تازه و خوشمزه را امتحان کنید دست بجنبانید و با ما همراه شوید.
مواد لازم
شیر: یک لیوان
خامه صبحانه: 3 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
توت فرنگی شستهشده و یخ زده: 15 تا 20 عدد
بازار
![]()
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا توتفرنگیها را خوب بشویید و ضدعفونی کنید. میتوانید برای شستن توت فرنگی از یک قاشق جوش شیرین و نمک استفاده کنید و بعد از گذشت نیم
ساعت توتفرنگی را بشویید و چند ساعتی در فریزر بگذارید تا حسابی یخ بزنند. حالا وقت ترکیب کردن توتفرنگیهای یخزده، شیر، خامه و شکر است. آنها را در مخلوطکن بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب فرم بگیرد و به شکل یکدست در بیاید. ترکیب بستنی آماده است. میتوانید آن را داخل ظرف مد نظر یا قالب بستنی بریزید، روی آن سلفون بکشید و به مدت 8 تا 10
ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی خودش را بگیرد. بعد از گذشت این زمان بستنی آماده است و میتوانید آن را به صورت اسکوپ روی قیفهای نانی یا داخل بستنیخوری سرو کنید.
نکتهها
این بستنی را میتوانید با انبه یا موز یخزده هم امتحان کنید و یک نتیجه عالی بگیرید.
میتوانید برای تهیه بستنی میوهای به جای خامه صبحانه از خامه فرمگرفتهشده قنادی استفاده کنید.
اگر شکر
دوست ندارید میتوانید به جای آن از نصف قوطی شیرعسلی استفاده و یک طعم طلایی را تجربه کنید.