آریا بانو - برترین ها / در این مطلب قصد داریم یک سالاد متفاوت تابستانی، برای طرفداران سالادهای میوهای به شما آموزش دهیم.

دستور تهیه سالاد آلبالو
مواد لازم:
- آلبالو: به مقدار لازم
- پیاز: 1 عدد
- گوجهفرنگی: به مقدار لازم
- جعفری و ریحون: به مقدار لازم
- نمک، شکر،
روغن زیتون و سرکه انگور: به میزان لازم
مدت زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
نکته 1: این سالاد باید تازه سرو شود، زیرا آلبالو و شکر آب میاندازند و پس از گذشت چند ساعت، کیفیت آن کاهش مییابد.
نکته 2: این سالاد را میتوانید با انواع غذاها میل کنید.
طرز تهیه:
1. خارج کردن هسته آلبالوها: ابتدا آلبالوها را شسته و خشک کنید و سپس با استفاده از یک عدد نی، هستههای داخل آنها را خارج نمایید.
2. خرد کردن سبزیجات:
پیاز را
پوست کنده و به صورت خلالی و نازک، خرد کنید و به آلبالوها اضافه نمایید.
3. اضافه کردن گوجهفرنگی: گوجهفرنگیها را به صورت نگینی خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید.
4. خرد کردن سبزیجات معطر: جعفری و ریحون را خرد کرده و با بقیه مواد مخلوط نمایید.
5. ترکیب مواد و اضافه کردن سس: به منظور طعمدهی به سالاد، کمی نمک، شکر،
روغن زیتون و سرکه انگور به مواد اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید تا مزهها با یکدیگر ترکیب شوند. سپس سالاد را در ظرف سرو ریخته و به مهمانان ارائه دهید.
امیدواریم از تهیه و صرف این سالاد تابستانه خوشمزه در کنار
خانواده و عزیزان لذت ببرید
پ
-->