آریا بانو
لازانیای مرغ و ریحان یک شام خوشمزه
سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 - 13:07:38
آریا بانو - برترین ها /آیا کسی را می‌شناسید که جز طرفداران لازانیا نباشد؟ طعم بی‌نظیر و فوق‌العاده‌ی این غذا هرکسی را به خود جذب می‌کند. در ادامه قصد داریم لازانیای مرغ و ریحان را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینه‌ی مرغ بی‌استخوان پخته شده 2 عدد
پیاز 1 عدد
شیر 3 پیمانه
آرد سفید یک‌سوم پیمانه
قارچ 500 گرم
ورق لازانیا 350 گرم
بازار
پنیر پیتزا 200 گرم
ریحان 100 گرم
کره 50 گرم
پنیر خامه‌ای 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان 1 قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
ادویه‌ی لازانیا به مقدار دلخواه
ادویه‌ی ایتالیایی به مقدار 
طرز تهیه: برای تهیه‌ی سس بشامل، 50 گرم کره را داخل قابلمه بریزید. یک‌سوم پیمانه آرد سفید را به آن اضافه کرده و در حد 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.
سه پیمانه شیر هم‌دمای محیط را کم‌کم به مواد اضافه کرده و با همزن مدام هم بزنید تا غلیظ شود. زمانی که غلیظ شد، مقداری فلفل سیاه، نمک و ادویه‌ی لازانیا به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. یک قاشق چای‌خوری حریره‌ی سیر نیز به آن اضافه کنید. 500 گرم قارچ را ورقه‌ای خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. به اندازه‌ی 100 گرم ریحان را درشت خرد کرده و به مواد اضافه کنید و حسابی تفت دهید.
دو عدد سینه‌ی مرغ بی‌استخوان را با برگ بو و پیاز به مدت نیم ساعت بپزید و سپس آن را ریش ریش کرده و به مواد پیاز اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای و 2 الی 3 ملاقه از سس بشامل را به مواد لازانیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر نمک، فلفل سیاه و ادویه‌ی لازانیا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
یک بسته لازانیای 350 گرمی را داخل آب جوش و نمک بپزید تا کمی نرم شود (دقت کنید که بیش از حد نپزد). سپس لازانیا‌ها را آبکش کرده و داخل آب خنک قرار دهید.
یک ظرف مخصوص فر انتخاب کرده، یک لایه سس بشامل، یک لایه ورقه لازانیا و دوباره یک لایه سس بشامل، سپس مقداری از ترکیب مرغ و ریحان و پنیر پیتزا بریزید و دوباره یک لایه ورقه لازانیا، سس بشامل، مایع لازانیا و پنیر پیتزا بریزید. این روند را تا زمانی که ظرف کامل پر شود ادامه دهید.
در آخر یک لایه لازانیا، سس بشامل و پنیر پیتزا و به دلخواه پنیر پارمسان و ادویه‌ی ایتالیایی هم بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و روی آن سوراخ‌هایی ایجاد کنید و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. پنج دقیقه آخر فویل را از روی ظرف بردارید تا روی لازانیا طلایی شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/1397456/لازانیای-مرغ-و-ریحان-یک-شام-خوشمزه
بستن   چاپ