آریا بانو - همشهری / تهیه یک
کیک مرغ یخچالی خنک و خوشمزه، زمان زیادی از شما نمیگیرد، اما طعم متفاوت آن، یک غذا به فهرست غذاهای محبوبتان اضافه میکند.
تعداد نفرات: 4نفر
مدت زمان آمادهسازی: یک ساعت
مدت زمان پخت: یک ساعت
مناسب:
کودکان و بزرگسالان
مواد لازم:
نان تست: یک بسته
سینه مرغ: 2عدد
سس مایونز: یک لیوان
ماست چکیده: نصف لیوان
گردوی خردشده: یک لیوان
پیازچه: یک دسته بزرگ
جعفری: یک دسته متوسط
خیارشور: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور تهیه:
1. ابتدا مرغ را بپزید و سپس آن را بهصورت ریش ریش خرد کنید.
2. پیازچه و جعفری را بهصورت ساطوری خرد کرده و به همراه ماست، سس مایونز، گردوی نیمکوبشده و خیارشور ریزشده، مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
3. گوشههای خشک نانهای تست را جدا کنید. کف ظرف را با یک لایه نان تست بپوشانید و یک لایه از مواد روی نان تست بریزید. این کار را لایه به لایه ادامه دهید.
4. لایه آخر را با سس مایونز بپوشانید و ظرف را برای حداقل 2ساعت در یخچال بگذارید تا
کیک مرغ آماده شود.
نکته: هرچه مدت ماندن
کیک در یخچال بیشتر باشد،
کیک مرغ خوشمزهتری خواهید داشت.
http://www.banounews.ir/fa/News/1397308/کیک-مرغ-یخچالی،-خوراک-عالی-برای-روزهای-گرم