آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
1 عدد
پیاز نگینی خورد شده
زعفران دم شده
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین، پودر گل
1 پیمانه نخود پخته
بازار
![]()
1/2 پیمانه کشمش پلویی
1/3 پیمانه زرشک
برنج 3 پیمانه
روغن مایع و یا حیوانی به مقدار نیاز
کره 1 ق غ خ
نون پیتا برای تهدیگ
طرز تهیه:
پیاز رو توی
روغن و کره تفت میدیم شیشه ای که شد زعفران دم شده بهش اضافه میکنیم حالا گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده کمی که تغییر رنگ داد ادویه ها، نخود، کشمش و زرشک و در آخر زعفران میزنیم و مواد خوب با هم ترکیب که شد از رو حرارت برمیداریم.
کف قابلمه
روغن و زردچوبه میریزیم و تهدیگ مدنظر رو توش میچینیم و لایه به لایه
برنج دم شده، مواد گوشتی و دوباره به همین ترتیب میریم جلو و در آخر روش زعفران دم شده میریزیم و میذاریم به مدت 50 دقیقه با حرارت کم دم بکشه.