آریا بانو
راهنمای گام به گام آماده کردن کیک شیفون
يکشنبه 7 ارديبهشت 1404 - 22:23:55
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
تخم مرغ درشت 3 عدد
شکر دانه ریز90 گرم ( از 1/2 پیمانه ، یک ق غ کم کنید)
آرد105 گرم( 3/4 پیمانه)
شیر 53 گرم(1/4 پیمانه)
روغن مایع 48 گرم(از 1/4 پیمانه ، یک ق غ کمتر)
بازار
بیکینگ پودر 2 گرم(نصف ق چ)
اسانس وانیل 1 ق چ
نمک یک پنس
حتما تخم مرغ ها خنک باشن تا زرده و سفیده راحت جدا بشه

http://www.banounews.ir/fa/News/1396570/راهنمای-گام-به-گام-آماده-کردن-کیک-شیفون
بستن   چاپ