آریا بانو
افشاگری درباره بازیگران نقش اول «سن‌پطرزبورگ» بعد از 16 سال!
يکشنبه 7 ارديبهشت 1404 - 19:39:37
آریا بانو - فیلم نیوز / بهروز افخمی بعد از شانزده سال نکات جالبی را درباره فیلم سینمایی «سن‌پطرزبورگ» فاش کرده است | شرط افخمی ؛ حمید فرخ‌نژاد حذف و تنابنده جایگزین شود
بهروز افخمی شانزده سال پس از ساخت فیلم سینمایی «سن پطرزبورگ» اعلام کرده که قرار بوده نقش پیمان قاسم‌خانی را مهران مدیری بازی کند و حمید فرخ‌نژاد هم گزینه اول تهیه‌کننده و نویسنده فیلمنامه برای نقش محسن تنابنده بوده است. افخمی شرط کرده در صورت حضور حمید فرخ‌نژاد این فیلم را نخواهد ساخت.
بهروز افخمی در مصاحبه با رسانه «آن»، به نکات جدیدی درباره انتخاب بازیگران فیلم «سن‌پطرزبورگ» اشاره کرده است.
بهروز افخمی معتقد است هیچ بازیگر دیگری جز پیمان قاسم‌خانی و محسن تنابنده نمی‌توانسته در فیلم «سن پطرزبورگ» تا این حد موفق ظاهر شود. او تعریف کرده که پیش از پیمان قاسم‌خانی، قرار بوده مهران مدیری این نقش را بازی کند اما به اصرار او پیمان جایگزین شده است.
 محسن تنابنده با اصرار بهروز افخمی در فیلم «سن‌پطرزبورگ» جایگزین حمید فرخ‌نژاد شد.
درباره انتخاب محسن تنابنده و تلاشی که برای حذف حمید فرخ‌نژاد کرده هم گفته است: «بعد از اینکه فیلمنامه را خواندم من را به جلسه‌ای دعوت کردند که تهیه‌کننده و فیلمنامه‌نویس و … حضور داشتند. داشتیم صحبت می‌کردیم برای شروع اجرا که بهشان گفتم فکر می‌کنم حمید فرخ‌نژاد که شما برای این نقش در نظر گرفته‌اید مناسب نیست. اگر می‌خواهید با فرخ نژاد کار کنید من نیستم.»
بازار
او در ادامه تعریف کرده: «پرسیدند پیشنهادم کیست؟ گفتم محسن تنابنده. بازیگری که عید امسال (ماه رمضان) در سریال مامور بدرقه بازی کرده و قبلا هم یک فیلم در جشنواره داشته. گفتم مطمئنم می‌تواند این نقش را خیلی خوب دربیاورد. نگاهی بهم کردند و خندیدند. گفتند کسی که بیش از همه اصرار داشت تو این فیلم را کارگردانی کنی حمید فرخ‌نژاد بود.»
«سن پطرزبورگ» به کارگردانی بهروز افخمی سال 1388 براساس فیلمنامه پیمان و مهراب قاسمخانی ساخته شد و پیمان قاسم‌خانی، محسن تنابنده، اندیشه فولادوند، شیلا خداد و بهاره رهنما بازیگران اصلی آن بودند.

http://www.banounews.ir/fa/News/1396468/افشاگری-درباره-بازیگران-نقش-اول-«سن‌پطرزبورگ»-بعد-از-16-سال!
بستن   چاپ