آریا بانو - آخرین خبر / چیزایی که لازم داریم:
3 تا تخم مرغ
2/3 پیمانه شکر
1 قاشق چای خوری پودر هل
1/2 پیمانه ماست
بازار
![]()
1/2 پیمانه روغن
1 پیمانه و نیم آرد قنادی
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای سس توتفرنگی:
1 پیمانه توتفرنگی خورد شده
1/2 پیمانه شکر
1 قاشق نشاسته ذرت
برای اینکه توتفرنگیا داخل
کیک غرق نشه،غلظت مواد باید زیاد باشه به خاطر همین از ماست استفاده میکنیم و نمیتونیم با
شیر جایگزینش کنیم.
برای روی
کیک از اسلایسای نازک توتفرنگی استفاده میکنیم که سنگین نباشه.
با دمای 175 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه میزاریم بپزه.
http://www.banounews.ir/fa/News/1396066/طعم-تابستون-رو-با-کیک-توت-فرنگی-تجربه-کن!