آریا بانو - برترین ها /بورانی بادمجان یا ماست و بادمجان مثل بورانی اسفناج یکی از خوشمزهترین و قدیمیترین پیش غذاها در آشپزی
ایرانی است که میتوان به عنوان یک غذای ساده و نونی برای وعده شام و ناهار روی آن حساب کرد.
مواد لازم
بادمجان کبابی کوبیده شده:1 قاشق غذاخوری
پودر موسیر:1/4 قاشق چای خوری
ماست پرچرب: (ترجیحا ترش) 4 قاشق غذاخوری
نعنا خشک یا تازه: کمی برای تزیین
نمک: به اندازه لازم
طرز تهیه
در کاسهای بادمجان کبابی را با ماست پرچرب مخلوط کنید و بعد موسیر و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بورانی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه بادمجان و سیر در ماست آمیخته شود. برای تزیین ماست هم کمی نعنا رویش میریزیم.
بورانی بادمجان کبابی را به عنوان یک پیش غذا، کنار غذا هایتان سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

نکات مهم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه است؛ و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد.
بورانی بادمجان را میتوانید در وعده نهار - شام - پیش غذا -
دسر - سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد.
پ
-->
http://www.banounews.ir/fa/News/1395898/بورانی-بادمجان-کبابی؛-پیشغذایی-با-عطر-دودی