آریا بانو
اگه عاشق شکلاتی، این چیزکیک سن سباستین همونه که باید امتحانش کنى
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 15:33:46
آریا بانو - آخرین خبر / چیز کیک سن سباستین
مواد لازم (برای قالب 15 سانتی‌متری):
\t•\tپنیر خامه‌ای: 380 گرم
\t•\tشکر دانه‌ریز: 100 گرم
\t•\tوانیل: ١/٢ قاشق چای‌خوری
بازار
\t•\tتخم‌مرغ: 3 عدد
\t•\tشکلات تلخ (70٪): 150 گرم، ذوب‌شده
\t•\tپودر کاکائو: 6 گرم
\t•\tنشاسته ذرت: 6 گرم
\t•\tخامه 33 درصد کاله ( یا خامه صبحانه): 200 گرم
طرز تهیه:
1. فر رو روی 230 درجه روشن کن و قالب رو با کاغذ روغنی طوری بپوشون که تا دیواره‌ها بالا بیاد.
2. پنیر خامه‌ای رو با لیسک باز کن تا نرم و یکدست شه.
3. شکر و وانیل رو اضافه کن و با ویسک خوب مخلوط کن.
4. تخم‌مرغ‌ها رو یکی‌یکی اضافه کن و بعد از هرکدوم هم بزن.
5. شکلات ذوب‌شده رو اضافه کن و آروم مخلوط کن.
6. پودر کاکائو و نشاسته رو الک کن و به مواد اضافه کن.
7. در آخر خامه رو اضافه کن و فقط تا ترکیب شدن هم بزن.
8. مواد رو بریز تو قالب، چند بار روی سطح بکوب تا هوای اضافی خارج شه.
9. بذار تو فر، دما رو بیار رو 220 درجه و حدود 25 دقیقه بپز تا روش تغییر رنگ بده، کناره ها سفت باشه ولی وسطش هنوز لرزون باشه.
10. بذار در دمای محیط خنک شه و بعد حداقل بدون درپوش 4 ساعت تو یخچال بمونه.بعد دربیار و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنه 
اگه بافت نرم دوست داری، نیم ساعت قبل سرو از یخچال درش بیار!
.
نکات حرفه‌ای برای پخت چیزکیک سوخته باسکی (سن سباستین):
\t•\tاز شکلات با کیفیت استفاده کن. چون طعم اصلی کیکت همینه. برای یه طعم شکلاتی غلیظ، شکلات تلخ با بیش از 60 درصد کاکائو انتخاب کن.من از شکلات گالاردو استفاده کردم .
\t•\tموادت حتماً هم‌دما با محیط باشن. اینطوری بهتر با هم ترکیب می‌شن و بافت نهایی کیک صاف‌تر می‌شه.
\t•\tمواد خشک مثل پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو حتماً الک کن. این کار کمک می‌کنه که بافت کیکت نرم و بدون گلوله باشه.
\t•\tمایه کیک رو زیاد هم نزن. هم‌زدن زیاد باعث می‌شه کیک موقع پخت بیش از حد پف کنه و بعد وسطش فرو بره یا ترک بخوره. فقط در حد مخلوط شدن مواد، هم بزن.
\t•\tاگه مایه‌ت گلوله‌گلوله بود، از صافی ردش کن تا بافت نهایی کاملاً یکدست بشه.
\t•\tموقع پخت، مخصوصاً 5 دقیقه آخر، حواست به کیک باشه. اگه زیادی تیره شد، یه ورق فویل آلومینیومی آروم روش بنداز. اگه برعکس، هنوز خوب برشته نشده بود، می‌تونی چند دقیقه آخر فر رو بذاری روی حالت گریل تا روش رنگ بگیره، به شرطی که وسط کیک پخته باشه…
.

http://www.banounews.ir/fa/News/1395223/اگه-عاشق-شکلاتی،-این-چیزکیک-سن-سباستین-همونه-که-باید-امتحانش-کنى
بستن   چاپ