آریا بانو
10 پیشنهاد خوشمزه برای یک ناهار گیاهی بهاری
پنجشنبه 4 ارديبهشت 1404 - 13:10:50
آریا بانو - تبیان / اگر دنبال ایده‌های جدید برای ناهار در فصل بهار هستی، این فهرست مخصوص توست!
ناهارهای گیاهی بهاری یعنی غذاهایی سبک، خوش‌رنگ و سرشار از طعم تازه. در این فصل، سبزیجاتی مثل نخودفرنگی، تربچه، کاهو، توت‌فرنگی و سبزی‌های معطر در دسترس‌اند و می‌تونن بشقاب غذای شما رو رنگارنگ و سالم کنن.
اینجا 10 پیشنهاد ساده و خوشمزه برای یک ناهار گیاهی آورده شده، با مواد قابل دسترس.
1. رول لازانیا با سبزیجات و سویا
ورقه‌های لازانیا را با مخلوطی از سویا، اسفناج، ادویه‌های خانگی و کمی سبزیجات معطر پر کنید، سپس رول کنید و داخل فر بپزید.
2. گوجه فرنگی شکم‌پر با کینوا (یا بلغور گندم) و پنیر گیاهی
داخل گوجه‌ها را خالی کنید و با مخلوط بلغور گندم پخته، سویا، ادویه و کمی پنیر گیاهی پر کنید و در فر کبابی کنید.
3. سالاد کینوا و توت‌فرنگی
کینوا (یا بلغور پخته)، نخود، تخم کدو، توت‌فرنگی و خیار را با برگ اسفناج ترکیب کنید و روی آن یک سس ساده آبلیمو و روغن زیتون بریزید.
4. پیتزای خانگی با ریحان، آلو و سبزیجات تازه
روی خمیر پیتزا، سس ریحان (پستوی خانگی)، پنیر گیاهی، برش‌های آلو و شاهی یا تره‌تیزک تازه بریزید و در فر بپزید.
5. کاسه سوشی گیاهی
برنج پخته، انبه، نخودفرنگی، آووکادو (یا خیار)، هویج، کلم و سس تند سیر را مخلوط کنید؛ در انتها کمی کنجد، پیازچه و خیار خرد شده اضافه کنید.
6. سالاد برنج با سبزیجات بهاری و سس لیمو-عسل
برنج پخته، کلم پیچ یا کاهوی رسمی، مارچوبه، پیازچه و بادام یا بادام‌زمینی را با یک سس ساده از آبلیمو و عسل مخلوط کنید.
7. تفت سبزیجات با سویا و تره‌فرنگی
تکه‌های سویا یا پنیر خانگی را با تره‌فرنگی، تربچه، فلفل تند، کنجد، سیر و زنجبیل در کمی روغن زیتون سریع تفت بدهید؛ همراه با نودل سرو کنید.
8. ساندویچ سالاد نخود با سس بادام‌زمینی
نخود پخته را با کره بادام‌زمینی، کمی سرکه، سیر و سس تند له کنید و داخل نان قرار دهید. روی آن کاهو، گوجه، خیارشور، جوانه و جعفری بریزید.
9. ریسوتوی بهاری با لیمو
برنج نیم‌دانه یا جو را با آب سبزیجات، سیر، پیاز، نخودفرنگی و کمی پوست لیمو آرام بپزید تا حالت کرمی پیدا کند؛ در انتها با جعفری، فلفل و کمی روغن زیتون میل کنید.
10. سالاد نیسواز گیاهی
ترکیب سیب‌زمینی، مارچوبه، نخود، کاهو، کلم قرمز، زیتون، گوجه‌فرنگی و سس مخصوص؛ با ریحان، نعناع یا رازیانه تازه تزئین کنید.
با این غذاهای ساده و خوشمزه، می‌تونی ناهارهایی سالم، رنگارنگ و سرشار از طعم فصل بهار داشته باشی. چه در خانه، چه در محل کار و چه برای پیک‌نیک!
بازار

http://www.banounews.ir/fa/News/1394677/10-پیشنهاد-خوشمزه-برای-یک-ناهار-گیاهی-بهاری
بستن   چاپ