آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
500 گرم خرما
بیسکوئیت پتی بور 100 گرم
پودر دارچین یک قاشق چای خوری
پودر هل نصف قاشق چای خوری
بازار
![]()
برای کاور کردن توپک خرما از هر چیزی که
دوست دارید میتونید استفاده کنید، من از پودر نارگیل/پودر پسته/پودر گل سرخ/کنجد/ترافل شکلاتی استفاده کردم و توی کپسولای کوچیک گذاشتم.
نکات :
اندازه هر توپک خرما حدودا 15 گرم باشه
حدود 5 دقیقه اجازه بدید خرما و آبجوش با هم معاشرت کنن که
پوست خرما به راحتی کنده بشه
داخل توپک های خرما میتونید بادوم یا فندوق بذارید
حواستون باشه حتما هسته های خرمارو دربیارید
از خرمای گوشت دار استفاده کنید، خرمای پیارم و… مناسب توپک درست کردن نیست