آریا بانو
طرز تهیه کیک قهوه و فندق
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 09:40:37
آریا بانو - فرارو /کیک‌ها ازجمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است. کیک قهوه و فندق نوعی کیک بسیار خوشبو و خوشمزه است که به دلیل داشتن قهوه و پودر فندق در ترکیباتش عطر و طعم خاصی دارد. اگر دوست دارید کیک‌های جدید با مزه‌های خاص را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک قهوه و فندق همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید شیرینی: 360 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
شکر: 210 گرم
کره: 130 گرم
بازار
روغن مایع: 120 گرم
شیر: 110 گرم
فندق پودر شده: 1 فنجان
پودر قهوه: 2 قاشق سوپخوری
بکینگ‌پودر: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی کیک
شکر: 100 گرم
شیر: 60 گرم
نشاسته ذرت: 20 گرم
پودر قهوه: 1 قاشق سوپخوری
کره نرم: 20 گرم
شکلات شیری: 60 گرم
عسل: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در مرحله بعد روغن مایع و کره آب شده را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید، سپس شیر را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. همزن برقی را کنار بگذارید. آرد و بکینگ‌پودر را سه بار الک کنید، سپس پودر قهوه و فندق پودر شده را به آن اضافه کنید. این ترکیب را کم کم و طی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و از یک جهت با همزن دستی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. کف قالب موردنظرتان (ترجیحا قالب دو و نیم لیتری) را کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی پهن کنید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را داخل فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. در این فاصله سس روی کیک را آماده کنید. شیر، شکر، پودر قهوه و نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید و انقدر هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد. در مرحله بعد عسل و شکلات نرم شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا کره نرم شده را اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود. بعد از اینکه کیک پخت، اجازه بدهید کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کنید. بعد از اینکه کیک خنک شد، سس آماده را که نیم گرم است روی کیک بریزید و سرو کنید، نوش جان.

http://www.banounews.ir/fa/News/1393502/طرز-تهیه-کیک-قهوه-و-فندق
بستن   چاپ