آریا بانو
فوت و فن‌های برگر مرغ در خانه
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 08:43:21
آریا بانو - خراسان /شاید برایتان عجیب باشد اما برگر مرغ سوخاری می‌تواند به عنوان یک برگر بدون گوشت قرمز، به فهرست ساندویچ‌های محبوب بچه‌ها و بقیه اعضای خانواده راه پیدا کند. درست کردن این ساندویچ مقوی کار سختی نیست و می‌توانید در کمتر از یک ساعت آن را در خانه درست کنید. 
مواد لازم:
سینه‌مرغ: 600 گرم
سیر: 2 حبه
تخم‌مرغ: یک عدد
آرد: 5 قاشق غذاخوری
بازار
شیر: 2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری پفکی: یک لیوان
طرز تهیه:
1.مرغ را نواری ببرید یا آن را با میکسر، چرخ کنید و با سیر رنده شده و ادویه‌ها مزه‌دار کنید. تخم‌مرغ را هم با نمک، فلفل و شیر هم بزنید تا پف کند.
2.آرد، پودرسوخاری را در ظرفی صاف و مسطح بریزید.
3.مواد مرغ را در دست‌تان فرم دهید، سپس در ترکیب آردی و بعد در مخلوط تخم‌مرغی بزنید.
4.برگرها را در روغن داغ سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند.
نکته: اگر می‌خواهید این برگر رژیمی باشد می‌توانید آن را در سرخ‌کن یا هواپز آماده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1393463/فوت-و-فن‌های-برگر-مرغ-در-خانه
بستن   چاپ