آریا بانو - فرارو / سالادها همیشه محبوباند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستورانها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک میزنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو میشوند، اما بعضی وقتها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب میآیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر میشوید که جا برای غذا نمیماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالادها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ،
سیب زمینی، فلفل دلمهای، مرغ، قارچ و... تهیه میشوند و هرکدام سسهای مخصوص به خود را دارند. سالاد
سیب زمینی یونانی یکی از انواع سالادهای سرد گیاهی است که ترکیبات بسیار سادهای دارد و با روشی آسان و فوری تهیه میشود. اگر
دوست دارید این سالاد خاص و خوشمزه را در
منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش سالاد
سیب زمینی یونانی همراه ما باشید.
مواد لازم
سیب زمینی متوسط: 3 عدد
پیاز قرمز: 1 عدد
شوید تازه: 3 شاخه
جعفری تازه: 3 شاخه
بازار
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا
سیب زمینیها را
پوست و به صورت مکعبی کمی درشت خرد کنید. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید. حالا
سیب زمینیهای خرد شده را به آب جوش اضافه کنید و کمی نمک روی آن بریزید. اجازه بدهید
سیب زمینیها حدود 10 دقیقه بجوشد، سپس یک کاسه بزرگ آب و یخ را آماده کنید و
سیب زمینیهای پخته را بلافاصله داخل آب یخ بریزید و یک دقیقه بعد آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب اضافه
سیب زمینی کشیده شود. در مرحله بعد شوید و جعفری تازه را به صورت خیلی ریز خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید.
روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید تا سس به صورت یکنواخت مخلوط شود. در آخر
سیب زمینیهای پخته را به سس اضافه کنید و
پیاز قرمز را که به صورت خلالی خرد کردهاید، روی مواد سالاد بریزید و مواد را خوب هم بزنید تا مزهها کاملا با هم مخلوط شوند. حالا سالاد را به مدت 1
ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آماده سرو است، نوش جان.
http://www.banounews.ir/fa/News/1393297/سالاد-سیب-زمینی-یونانی؛-یک-سالاد-خوشمزه-و-آسان