آریا بانو - خراسان / سسها روی مزه غذا تاثیر میگذارند و بعضی وقتها بدون سسها، میلی به خوردن بعضی غذاها نداریم. چه بهتر که برای غذاهای مختلف خودمان سس تازه و
سالم درست کنیم تا خیلی از غذاهای ساده را با یک سس خوشطعم به یک غذای شگفتانگیز تبدیل کنیم. سس گوجه فرنگی و ریحان یکی از همین سسهاست که میتوانید برای انواع پاستا، ساندویچ، گوشت و مرغ از آن استفاده کنید و حظش را ببرید. این سس
عطر غذاها را بینظیر میکند.
مواد لازم:
گوجه فرنگی: 500 گرم
فلفل دلمهای قرمز یا فلفل کاپی قرمز: یک عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
بازار
![]()
آب: یک لیوان
ریحان: یک دسته
کره: 30 گرم
پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه سس گوجه و ریحان ابتدا گوجه فرنگیها را شسته و
پوست بگیرید. میتوانید روی آنها یک برش به شکل مثبت بزنید و بعد آن را برای چند دقیقه داخل آب جوش بیندازید. گوجهها را در بیاورید و وقتی سرد شد راحت
پوست بگیرید. حالا وقت میکس کردن گوجه و بقیه مواد به غیر از ریحان است. همه آنها را داخل یک قابلمه بریزید و بعد روی حرارت با شعله زیاد بگذارید. در قابلمه را هم نیمه باز بگذارید و وقتی مایه سس شروع به جوشیدن کرد، شعله را از متوسط به کم تغییر دهید و در قابلمه را بگذارید تا آب سس کشیده شود. حتما گاهی با قاشق چوبی آن را هم بزنید و حدود 20 دقیقه تا نیم
ساعت حرارت بدهید تا ته نگیرد. حالا وقت اضافه کردن ریحانهای خرد شده به سس است. چند دقیقه بعد زیر حرارت را خاموش کنید و وقتی سس سرد شد آن را در ظرف دردار بریزید. سس گوجه و ریحان تا یک هفته داخل یخچال و 3ماه داخل فریزر قابل نگهداری است.