آریا بانو - آخرین خبر / دستور برای حدودا هشت نفر:
جو خیس کرده یک کاسه آبگوشت خوری پر
جو دوسر پرک نصف لیوان
هویج دوعدد نگینی ریز خرد بشه
قارچ خرد شده یک لیوان
جعفری تازه یه دسته کوچیک
بازار
![]()
عصاره مرغ یک کاسه آبگوشت خوری پر(مرغ رو با
پیاز و نمک و فلفل و سیر پختم با مرغش ساندویچ مرغ سرد درست کردم با اب مرغ سوپ😉)
خامه نصف لیوان
شیر چهار لیوان
کره بیست گرم
جو با اب و کمی نمک بزارید کامل بپزه و این مدت اصلا هم نزنید حدودا یک
ساعت و نیم با حرارت کم بعد هویج،قارچ،جو دوسرپرک،عصاره مرغ رو اضافه کنید و اجازه بدین یک ساعتی با حرارت ملایم جوش بزنه بعد
شیر به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و البته نصف لیوان از
شیر رو نگه دارید و با خامه خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید و اجازه بدین نیم ساعت...