آریا بانو - آخرین خبر / واد لازم برای مرینت جوجه:
ران مرغ بدون استخون 5 عدد
روغن 1 ق چ خ
آب لیموی تازه 2 الی 3 ق غ خ
زعفران دم شده
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پودر دارچین نصف ق چ خ، پودر پیازچه، پاپریکا
بازار
![]()
🔸مواد لازم برای تهیه تهدیگ آرد:
3 ق غ خ آرد
1 فنجان آب سرد
زردچوبه ، نمک و زعفران دم شده مقداری
طرز تهیه:
ران مرغ رو به قطعات مکعبی شکل طبق تویدیو برش میزنیم و توی به کاسه میریزیم بهش تمامی مواد ذکر شده رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و بعد میذاریمش توی یخچال حداقل 1
ساعت بمونه و مزه ها به خورد هم برن.
سپس اونارو توی
روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم (تقریبا 8 تا 10 دقیقه بیشتر زمان نمیبره سرخ کردنشون).
حالا برای تهدیگمون توی یه کاسه ارد و زردچوبه و نمک رو ریخته آب شرد رو به ارامی بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا به غلظتی که توی تصویر میبینید برسیم و بعد زعفران دم شده هم اضافه کرده و هم زده و تمام. حالا کف قابلمه
روغن ریخته و کنجد میپاشیم روش و داغ که شد
روغن بهش مواد تهدیگ رو اضافه کرده و میذاریم یکم سرخ بشه و روش
برنج آبکش شده میریزیم و میذاریم دم بکشه با حرارت ملایم.
کنار کبابتونم گوجه سرخ شده و فلفل فراموش نکنین با یه پلو زعفرونی خوشمزه محشر میشه