آریا بانو
طرز تهیه مینی پیتزا گوگولی و خوشمزه
شنبه 30 فروردين 1404 - 16:08:54
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
(تقریبا 20 عدد بیرون می آید)
1 لیوان شیر
1 لیوان آب
نصف لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری نمک
بازار
1 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته مخمر (11 گرم)
5-6 فنجان آرد
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1 قاشق غذاخوری روغن
نصف لیوان چایخوری آب
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سیر رنده شده، آویشن
برای موادش:
قارچ، کالباس، فلفل، ذرت
طرز تهیه:
شیر را داغ کرده و همه مواد را به جز آرد در ظرفی مخلوط می کنیم. ابتدا 4 پیمانه آرد را اضافه کرده و ورز می دهیم سپس بقیه آرد را به صورت کنترل شده اضافه کرده و ورز می دهیم. خمیر را به مدت 10 دقیقه استراحت می دهیم و دوباره ورز می دهیم و اجازه می دهیم تا خمیر تخمیر شود. خمیر تخمیر شده را روی پیشخوان با آرد پهن می کنیم و به کمک کاسه دایره هایی برش می دهیم و با چنگال سوراخ می کنیم و مواد را مانند ویدیو می گذاریم. در پایین ترین 
درجه از فر 180 درجه گرم شده بدون فن بپزید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1391912/طرز-تهیه-مینی-پیتزا-گوگولی-و-خوشمزه
بستن   چاپ