آریا بانو
طرز پخت مینی فطایر پیتزا
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 14:45:13
آریا بانو - آخرین خبر / مینی فطایر پیتزا، ترکیبی جذاب از سنت خاورمیانه‌ای و طعم‌کلاسیک پیتزا. با خمیر نرم، پرشده با سس، پنیر و تاپینگ‌های دلخواه، برای هر مناسبتی عالی‌اند؛ از دورهمی خانوادگی گرفته تا یک میان‌وعده سریع. 
‎موادلازم برای خمیر:
‎‌ آب ولرم 2پیمانه
‎روغن زیتون یا مایع 1/4پیمانه
‎خمیرمایه فوری 1٫1/2 قاشق سوپخوری
‎شکر 1 قاشق سوپخوری 
‎شیرخشک 1/4 پیمانه 
‎آر‌د حدود 5 پیمانه
‎نمک 1 قاشق چایخوری 
‎برای تاپینگ:
‎سس پیتزا
‎پنیر موتزارلا
‎تن‌ماهی
‎پنیرفتا
‎زیتون
‎گوجه گیلاسی و …
‎آب ولرم، روغن، خمیرمایه فوری، شکر و شیرخشک باهم مخلوط میشن ، بعدش آر‌د و نمک اضافه میشه ، اگه زیاد چسبناک بود دستمون رو به آرد آغشته و حسابی خمیر رو ورز میدیم تا چسبندگیش از بین بره و حالتش صاف و یکدست بشه. حدود یکساعت میذاریم تا حجمش دوبرابر بشه. 
‎پف خمیر رو میگیریم و با کف دودست به شکل توپهای کوچک به وزن 15 گرم فرم میدیم و بی...
 رسپی از sohaylamasqati
ویدئو از cook.bamary
بازار

http://www.banounews.ir/fa/News/1390939/طرز-پخت-مینی-فطایر-پیتزا
بستن   چاپ