آریا بانو
طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز، یک طعم خاص و بی‌نظیر
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 10:48:44
آریا بانو - برترین ها / اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم ترش گوجه‌ سبز در کنار شیرینی کیک ترکیبی بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد دارد که شما را شگفت زده می‌کند.
برای آماده سازی کیک گوجه‌ سبز، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر حسابی هم بزنید تا پوک و کرمی شوند. سپس روغن و شیر را اضافه کنید. آرد و بیکینگ‌پودر را الک کنید و به تدریج به مایه کیک اضافه کنید.
در نهایت، گوجه‌سبزهای خرد شده را در کمی آرد بغلتانید و در مایه کیک بریزید. مایه کیک را در قالب از پیش آماده شده بریزید و در فر بپزید. پس از پخت و خنک شدن آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید. رسپی این کیک متفاوت را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کیک گوجه‌ سبز برای 6 نفر
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
آرد 1 و نیم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری
گوجه سبز 2 پیمانه
دارچین (اختیاری) 1/2 قاشق چای‌خوری
پودر قند یا شکر قهوه‌ای (برای تزیین) به میزان دلخواه
مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید
فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. گرم کردن فر پیش از شروع فرایند پخت تاثیر بسیار مثبتی در بافت و کیفیت کیک شما دارد.
کف و دیواره‌های قالب را با کمک براش و کمی روغن به خوبی چرب کنید. این کار کمک می‌کند پس از پخت، کیک به راحتی از قالب جدا شود.
مرحله دوم: تخم‌مرغ و شکر را با هم ترکیب کنید
تخم‌مرغ‌های هم دمای محیط را در کاسه مناسبی بشکنید.
شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی 7-8 دقیقه مواد را هم بزنید تا حجیم و کرم‌رنگ شوند.
این مرحله برای سبک و پف‌دار شدن کیک بسیار مهم است.
مرحله سوم: روغن مایع، وانیل و ماست را اضافه کنید
روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن برقی چند ثانیه هم بزنید.
سپس ماست را به ترکیب درون کاسه بیفزایید و چند ثانیه دیگر مواد را هم بزنید تا یک دست شوند.
مرحله چهارم: مواد خشک را اضافه کنید
آرد، بیکینگ‌پودر و در صورت تمایل دارچین را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
ترکیب مواد خشک را 2-3 بار از الک رد کنید. مواد خشک را کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی هم بزنید.
مرحله پنجم: گوجه‌ سبز را اضافه کنید
گوجه‌ سبزها را پس از شستن و گرفتن هسته، دو نیم کنید. آنها را در کاسه کوچکی بریزید و 1 قاشق آرد سفید به آن‌ها اضافه کنید.
به خوبی هم بزنید تا تمام قسمت‌های گوجه‌ سبز با آرد پوشانده شود.
سپس گوجه‌ سبزها را به مایه کیک اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
مرحله ششم: کیک را بپزید
مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن چند عدد گوجه‌ سبز برای تزیین قرار دهید.
قالب را در فر بگذارید و به مدت 40-45 دقیقه با دمای 175-180 درجه کیک را بپزید. 
بعد از گذشت زمان اعلام شده با خلال‌دندان کیک را تست کنید. اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک پخته است.
مرحله هفتم: کیک را تزیین و سرو کنید
پس از پخت، اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.
نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک گوجه‌ سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
*می‌توانید مقدار کمی پوست لیمو یا پرتقال رنده شده برای طعم تازه‌تر به مایه کیک اضافه کنید.
*از قالب سیلیکونی یا تفلون نچسب استفاده کنید تا راحت‌تر کیک را جدا کنید.
*برای پف بهتر کیک، حتماً آرد را دو بار الک کنید.
*استفاده از دارچین یا هل طعم دل‌نشینی به کیک می‌دهد.
*تخم‌مرغ‌ها را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا بهتر کف کنند.
*هم‌زدن زیاد مایه کیک باعث سفت شدن بافت آن می‌شود.
*اگر دوست دارید کیکتان شیرین‌تر باشد، می‌توانید ¼ پیمانه شکر بیشتر استفاده کنید.
*اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، بعد برش بزنید تا خرد نشود.
*روی کیک می‌توانید کمی پرک بادام یا گردوی خرد شده هم بریزید.
پ
-->

http://www.banounews.ir/fa/News/1389210/طرز-تهیه-کیک-گوجه‌-سبز،-یک-طعم-خاص-و-بی‌نظیر
بستن   چاپ