آریا بانو - برترین ها / اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم ترش گوجه سبز در کنار
شیرینی کیک ترکیبی بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد دارد که شما را شگفت زده میکند.
برای آماده سازی
کیک گوجه سبز، ابتدا تخممرغها را با شکر حسابی هم بزنید تا پوک و کرمی شوند. سپس
روغن و
شیر را اضافه کنید. آرد و بیکینگپودر را الک کنید و به تدریج به مایه
کیک اضافه کنید.
در نهایت، گوجهسبزهای خرد شده را در کمی آرد بغلتانید و در مایه
کیک بریزید. مایه
کیک را در قالب از پیش آماده شده بریزید و در فر بپزید. پس از پخت و خنک شدن آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید. رسپی این
کیک متفاوت را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای
کیک گوجه سبز برای 6 نفر
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
آرد 1 و نیم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
گوجه سبز 2 پیمانه
دارچین (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری
پودر قند یا شکر قهوهای (برای تزیین) به میزان دلخواه
مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید
فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. گرم کردن فر پیش از شروع فرایند پخت تاثیر بسیار مثبتی در بافت و کیفیت
کیک شما دارد.
کف و دیوارههای قالب را با کمک براش و کمی
روغن به خوبی چرب کنید. این کار کمک میکند پس از پخت،
کیک به راحتی از قالب جدا شود.
مرحله دوم: تخممرغ و شکر را با هم ترکیب کنید
تخممرغهای هم دمای محیط را در کاسه مناسبی بشکنید.
شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی 7-8 دقیقه مواد را هم بزنید تا حجیم و کرمرنگ شوند.
این مرحله برای سبک و پفدار شدن
کیک بسیار مهم است.
مرحله سوم:
روغن مایع، وانیل و ماست را اضافه کنید
روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن برقی چند ثانیه هم بزنید.
سپس ماست را به ترکیب درون کاسه بیفزایید و چند ثانیه دیگر مواد را هم بزنید تا یک دست شوند.
مرحله چهارم: مواد خشک را اضافه کنید
آرد، بیکینگپودر و در صورت تمایل دارچین را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
ترکیب مواد خشک را 2-3 بار از الک رد کنید. مواد خشک را کمکم به مایه
کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی هم بزنید.
مرحله پنجم: گوجه سبز را اضافه کنید
گوجه سبزها را پس از شستن و گرفتن هسته، دو نیم کنید. آنها را در کاسه کوچکی بریزید و 1 قاشق آرد سفید به آنها اضافه کنید.
به خوبی هم بزنید تا تمام قسمتهای گوجه سبز با آرد پوشانده شود.
سپس گوجه سبزها را به مایه
کیک اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
مرحله ششم:
کیک را بپزید
مایه
کیک را داخل قالب بریزید و روی آن چند عدد گوجه سبز برای تزیین قرار دهید.
قالب را در فر بگذارید و به مدت 40-45 دقیقه با دمای 175-180 درجه
کیک را بپزید.
بعد از گذشت زمان اعلام شده با خلالدندان
کیک را تست کنید. اگر تمیز بیرون آمد، یعنی
کیک پخته است.
مرحله هفتم:
کیک را تزیین و سرو کنید
پس از پخت، اجازه دهید
کیک کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه
کیک گوجه سبز
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت
کیک گوجه سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
*میتوانید مقدار کمی
پوست لیمو یا پرتقال رنده شده برای طعم تازهتر به مایه
کیک اضافه کنید.
*از قالب سیلیکونی یا تفلون نچسب استفاده کنید تا راحتتر
کیک را جدا کنید.
*برای پف بهتر کیک، حتماً آرد را دو بار الک کنید.
*استفاده از دارچین یا هل طعم دلنشینی به
کیک میدهد.
*تخممرغها را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا بهتر کف کنند.
*همزدن زیاد مایه
کیک باعث سفت شدن بافت آن میشود.
*اگر
دوست دارید کیکتان شیرینتر باشد، میتوانید ¼ پیمانه شکر بیشتر استفاده کنید.
*اجازه دهید
کیک کاملاً خنک شود، بعد برش بزنید تا خرد نشود.
*روی
کیک میتوانید کمی پرک بادام یا گردوی خرد شده هم بریزید.
پ
-->
http://www.banounews.ir/fa/News/1389210/طرز-تهیه-کیک-گوجه-سبز،-یک-طعم-خاص-و-بینظیر