آریا بانو - غذالند /
کباب کفتا یا
کباب کفته، یکی از انواع
کباب های خوشمزه و پرطرفدار بوده که اصالت آن مربوط به کشور ترکیه و مراکش می باشد. می توانید این غذای خوشمزه و لذیذ را همراه با
برنج زعفرانی و یا با نان و سس میل کنید. طرز طبخ این
کباب بسیار ساده بوده و با مخلوطی از ادویه های معطر آماده می شود. می توانید خیلی راحت و سریع
کباب کفتا بین المللی را در
منزل تهیه کرده و سرو کنید. در زمان طبخ این
کباب هم می توانید آن را بر روی منقل زغال
کباب کنید و هم در داخل فر و یا در ماهی تابه و با کمی
روغن سرخ کنید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز کوچک: 2 عدد
بازار
![]()
نعناع: 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
سماق: نصف قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
فلفل پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل
ابتدا پیازها را
پوست کرده و ریز رنده کنید.
گوشت چرخ کرده را به
پیاز اضافه و مخلوط کنید.
نعناع و جعفری خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
سپس پودر تخم گشنیز، سماق، پودر زیره، پاپریکا و ادویه ها را نیز اضافه کنید.
مخلوط گوشت را 10 دقیقه ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک
ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بعد از آماده شدن مایه کباب، کمی از مایه را برداشته و به دلخواه بر روی سیخ فلزی و یا چوبی قرار داده و شکل دهید.
بعد از تمام شدن سیخ کردن
کباب ها، می توانید از منقل زغال و یا ماهی تابه گریل برای
کباب کردن استفاده کنید.