آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم :
خامه قنادی 800 گرم
پنیر خامهای 350 تا 400 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
بیسکوییت پتی بور کاکائویی2 تا 3 بسته
شیربرای خیس کردن بیسکوییت ها به مقدار لازم
بازار
![]()
نسکافه یا قهوه فوری برای داخل شیر☕️ به مقدار لازم
برای گاناش :
شکلات شیری 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
قالب من سایز 20 در 20 بود ، میتونید توی ظرف پیریکس هم درست کنید فرقی نداره
http://www.banounews.ir/fa/News/1388643/دسر-بیسکوئیتی-فرد-اعلا-با-دستور-پخت-فوق-العاده-آسان