آریا بانو
ته‌انداز مرغ با سس پستو؛ پلو مخلوط با طعم ویژه
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 19:06:23
آریا بانو - فرارو / ته‌انداز مرغ نوعی ته‌چین است که در آن تکه‌های مرغ به صورت ته‌دیگ کف قابلمه چیده می‌شود و برنج روی آن قرار می‌گیرد و وقتی بعد از پخت، برنج را داخل دیس برمی‌گردانید، مرغ در قسمت روی غذا قرار می‌گیرد و بسیار لذیذ و خوشمزه است. ته‌انداز را معمولا به صورت زعفرانی همراه با پلو ساده یا سبزی پلو می‌پزند. ته‌انداز مرغ با سس پستو نوعی غذای سبز است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و اگر یکبار آن را درست کنید، قطعا مشتری دائم آن خواهید شد. اگر دوست دارید این ته‌انداز خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ته‌انداز مرغ با سس پستو همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج: 3 پیمانه
سینه و ران مرغ: به تعداد لازم
ریحان: 1 دسته
گشنیز: 2 دسته
بازار
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این ته‌انداز خوشمزه ابتدا برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید و به مدت 4 ساعت کنار بگذارید. برای درست کردن سس پستو ابتدا گشنیز، جعفری، حبه‌های سیر، مغز گردو و روغن زیتون را داخل دستگاه غذاساز بریزید و میکس کنید تا سس یکدستی شکل بگیرد. در آخر کمی نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش به سس اضافه کنید و هم بزنید. دو تا سه قاشق غذاخوری از سس را روی تکه‌های مرغ بریزید و ماساژ بدهید. مرغ را کنار بگذارید تا مزه‌دار شود. برنج را آبکش کنید و کمی کال‌تر بردارید. بقیه سس را با برنج آبکش شده مخلوط کنید و هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. کف قابلمه کمی روغن بریزید و تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را کف قابلمه کنار هم بچینید. حالا برنج را روی مرغ بریزید و کاملا پخش کنید. روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و برنج را با حرارت کم به مدت 45 دقیقه دم کنید تا مرغ‌ها بپزد و برشته شود و برنج دم بکشد. بعد از اینکه برنج پخت، آن را داخل دیس برگردانید و سرو کنید، نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/1388267/ته‌انداز-مرغ-با-سس-پستو؛-پلو-مخلوط-با-طعم-ویژه
بستن   چاپ