آریا بانو
دستور پخت اصل کوفته تبریزی اینجاست
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 14:44:31
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای 3 عدد کوفته تبریزی متوسط: 
گوشت چرخ‌کرده نیم کیلو 
لپه پخته دوسوم لیوان 
برنج نیم‌پز با زعفران یا زردچوبه نصف لیوان 
پیاز درشت خام یک عدد 
تخم مرغ خام یک عدد 
بازار
سبزیجات معطر: 
مرزه و تره به میزان لازم 
نمک زردچوبه پودر زیره -دارچین به مقدارلازم 
آرد نخودچی یکی دوقاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 0.2 گرم
مواد لازم برای مغزی کوفته:
پیاز سرخ شده 
زرشک
تخم مرغ آب‌پز
گردو
زردآلو قیصی
مواد لازم برای سس :
رب گوجه دو قاشق 
پیاز ریز سرخ شده یک عدد 
زرد چوبه نمک 
آب جوش 
روغن برای تفت دادن 
طرز تهیه سس: 
در مقداری روغن پیاز و سپس رب‌رو تفت میدیم ، نمک و زرد چوبه اضافه کرده آب جوش میریزیم . 
به سس در حال جوش با حرارت خیلی کم، کوفته‌های آماده‌رو به آرامی اضافه می‌کنیم.سس باید تا نصف کوفته هارو بگیره، صبر می‌کنیم تا یک طرف کوفته پخته بشه، برمیگردونیم طرف دیگش هم بپزه . اصلا در نمیذاریم برای قابلمه. اگه سس غلیظ و آبش کم شد از اطراف به آرامی آب جوش اضافه میکنیم. حدود دوساعت زمان برای پخت با حرارت کم لازمه

http://www.banounews.ir/fa/News/1388099/دستور-پخت-اصل-کوفته-تبریزی-اینجاست
بستن   چاپ