آریا بانو
طرز تهیه بروشتوک هویج و پنیر
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 10:09:16
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم برای:
4 نفر
مواد اصلی:
نان باگت
2 عدد
سس مایونز
بازار
1 لیوان
سیر رنده شده
1 قاشق چای خوری
پنیر چدار رنده شده
1 لیوان
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده
1 لیوان
هویج متوسط
4 عدد
طرز تهیه
هویج ها را بشویید سپس داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 15 دقیقه خارج کنید ، پس از اینکه سرد شد پوست هویج ها را بکنید و رنده کنید.
داخل کاسه ای هویج رنده شده ، پنیر موزارلا و چدار رنده شده ، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و خوب مخلوط کنید.
نان باگت را با فاصله یکسان به صورت رولت برش بزنید ، روی تمام نان ها را با مواد پنیری بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
پس از اینکه پنیرها آب شد و روی بروشتا طلایی شد آماده است ، بروشتاها را در ظرف بگذارید و با پیازچه خرد شده ، شوید تازه و … تزیین و سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1387935/طرز-تهیه-بروشتوک-هویج-و-پنیر
بستن   چاپ