آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
برنج سه پیمانه
گوشت
لپه یک مشت به تعداد نفرات
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی
بازار
![]()
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه
لیموعمانی 2 عدد
هل،چوب دارچین،گل سرخ
زعفرون غلیظ
گلاب 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی
من
برنج و لپه رو سه
ساعت قبل خیس کردم…
پیاز نگینی خرد کردم و با
روغن مایع تفت دادم وقتی سبک شد گوشتامو اضافه کردم و کمی زردچوبه زدم و تفت دادم…
لپه رو داخل
روغن سرخ کردم تا خامیش گرفته شه بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه کردم و کمی با لپه تفت دادم و به گوشت اضافه کردم…
فلفل سیاه هم به لپه ها اضافه کردم و آب جوش ریختم و گذاشتم دو الی سه
ساعت بپزه🌱
در این حین لیمو عمانی،چوب دارچین،هل و گل سرخ هم به خورشتم اضافه کردم🤌🏻
آخر سر نمک ،زعفرون و گلاب به خورشتم ریختم و تمام