آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
3 پیمونه برنج
2 تا رون مرغ کامل
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
ادویه های مرغ(نمک،فلفل زردچوبه،برگبو)
بازار
![]()
6 تا دونه گوجه پوره یا رنده شده
1ًلیتر اب مرغ(قانون بندانگشت)
1 دونه
سیب زمینی درشت
1 ق.غ سرخالی رب گوجه
حواست باشه:
1-رون مرغ بیشتر از 50٪ تو اب نپزه چون ته
برنج کامل پخته میشه.
2-برای دم کردن
برنج شلعه خیلی کم باشه که مرغ خیلی خشک نشه.
3-مدت زمان دم کشیدن بین نیم
ساعت تا 45 دقیقست.
4-به جای رون مرغ از بال و بازو یا سینه مرغ هم میتونی استفاده کنی.