آریا بانو - آخرین خبر / چیزایی که لازم داریم:
دو بسته کرم کارامل
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
شیر سه پیمانه
بازار
![]()
شکر ¼ تا ½ پیمانه (بسته به میزان
شیرینی دلخواه)
خامه صبحانه 170 گرم
بیسکوییت پتیبور حدود 340 گرم
لایه رویی:
خامه قنادی 200 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
پنیر خامهای 100 گرم
پودر کاکائو کمی
1. همه مواد (بهجز بیسکوییت) رو توی قابلمه بریز و روی حرارت ملایم هم بزن تا غلیظ بشه (حدود 2 دقیقه).
2. بیسکوییتها رو کف ظرف پیرکس بچین و مواد داغ رو روش بریز، صاف کن.
3. وقتی کمی خنک شد، بذارش توی یخچال تا کاملاً ببنده.
4. در نهایت، ترکیب خامهای آمادهشده رو روی
دسر بریزید و روشو تزئین کنید و دوباره بذار یخچال تا خوب سفت بشه و لایهها جا بیفته.
5.شیرینی لایه آخر هم بستگی به خودتون داره و میتونید مقدار خامه قنادی رو تغییر بدید.