آریا بانو
یامال رفاقت در حق فاتی را تمام کرد
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 13:08:03
آریا بانو - ورزش 3 /یامال پس از گلزنی و به ثمر رساندن گل چهارم بارسا، با اشاره به تعویض، فرصتی برای بازی به آنسو فاتی داد که بیش از سه ماه از آخرین حضورش در زمین می‌گذشت. آنسو که از نظر روحی در شرایط حساسی است و جایگاه ثابتی نزد هانسی فلیک ندارد، با اصرار لامین در دقایق پایانی وارد میدان شد. این اولین بازی او از 4 ژانویه بود.
لامین که خود به دلیل فشردگی بازی‌ها خسته بود، با این درخواست نه تنها به استراحت خود فکر می‌کرد، بلکه می‌دانست شانس بازی آنسو را بالا می‌برد. لحظه تعویض، با شوخی و لبخند به آنسو، نشان‌دهنده رابطه صمیمی این دو بود. پس از بازی، گاوی عکسی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد که لامین و آنسو را در کنار هم خندان نشان می‌داد؛ لحظه‌ای که شاید برای آنسو، حتی اگر کوتاه، لبخند را بازگرداند.

آریا بانو

این اولین بار نیست که لامین به آنسو توجه نشان می‌دهد. تابستان گذشته، باشگاه به لامین پیشنهاد داد شماره 10 را بر تن کند، اما او با احتیاط و همدلی این پیشنهاد را رد کرد، با توجه به اینکه آنسو هنوز صاحب این شماره است و بخشی از اطرافیان حرفه‌ای‌شان مشترکند. این موضوع، همراه با رابطه خوب شخصی‌شان، لامین را به احترام و حمایت از آنسو سوق داده است.

آریا بانو

با این حال، شرایط حرفه‌ای این دو کاملاً متفاوت است. لامین در اوج می‌درخشد و فاتی به حاشیه رفته است. گاهی آنسو ممکن است حس کند لامین جای او را گرفته، اما این مانع دوستی‌شان نشده، همان‌طور که پست اینستاگرامی اخیر لامین با حضور انسو، گاوی و هکتور فورت نشان داد. آنسو کم‌کم پذیرفته که برای بازی منظم باید بارسا را ترک کند. احتمالاً فصل بعد لامین شماره 10 را بپذیرد، در حالی که آنسو شاید دیگر در تیم نباشد. در بازی با دورتموند، مدیران النصر از نزدیک شاهد بازی او بودند و عربستان، کنار چند باشگاه اروپایی، می‌تواند مقصد بعدی فاتی باشد.
بازار

http://www.banounews.ir/fa/News/1385902/یامال-رفاقت-در-حق-فاتی-را-تمام-کرد
بستن   چاپ