آریا بانو -
ورزش 3 /مهدی لیموچی که در لحظات ابتدایی دیدار هفته بیست و دوم لیگ برتر مقابل استقلال خوزستان با آسیب دیدگی ناگهانی مواجه شد و تصمیم به خروج از ترکیب سپاهان در دقیقه 5 گرفت، طی یک ماه اخیر وضعیتش نامشخص بوده که امروز این شرایط به پایان میرسد.
ستاره سپاهان که توانسته در فصل جاری لیگ برتر 9 گل به ثمر رساند و دو پاس گل بدهد، با وجود اینکه طی سالیان اخیر در پیکان، آلومینیوم اراک و... دچار مصدومیت نشده بود، در تیم اصفهانی با این اتفاق غیرمنتظره روبهرو شده که او را چهار هفته از میادین دور کرده و این روند همچنان ادامه خواهد یافت.
لیموچی که از ناحیه زانوی راست دچار مصدومیت شده، به دلیل عدم حضور
پزشک مدنظرش در
ایران نتوانست تحت معاینه دقیق قرار بگیرد ولی امروز این اتفاق رخ میدهد.
وینگر گلزن سپاهان در
تهران حضور یافته تا مورد معاینه پزشکی قرار بگیرد، ولی وضعیت پای او کاملا بهتر از روزهای نخست مصدومیت است و بعید نیست در صورت عدم پارگی رباط صلیبی، در یکی، دو هفته پایانی یا شروع فصل جدید به میدان برود.
سپاهان در چهار مسابقه اخیرش بدون لیموچی فقط یک برد با دو گل به خودی علی نعمتی مقابل فولاد خوزستان به دست آورده و شرایط خوبی ندارد و از قهرمانی هم دور شده که امیدوار است امروز خبر خوبی از این ستاره جوان دریافت کند.