آریا بانو
دیپ قارچ، مستقل و خوشمزه
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 09:01:44
آریا بانو - خراسان / دیپ نوعی سس غلیظ خوشمزه است که برای مزه‌دار کردن در کنار انواع ساندویچ، سیب زمینی، گوشت، ماهی، سبزیجات و فینگرفود سرو می‌شود. اشتباه نکنید! دیپ هیچ ربطی به سس ندارد. پایه اصلی دیپ معمولا شیر و خامه و پنیر است و به صورت مکمل در کنار غذا از آن استفاده می‌شود. دیپ درواقع یک‌جور پیش‌غذاست که به صورت تنها هم سرو می‌شود و خیلی هم خوشمزه است.
 ​​​​​​​
مواد لازم
قارچ: 350 گرم
ماست یونانی یا ماست چکیده:
 2 قاشق غذاخوری
بازار
آب‌لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو خردشده: 2 قاشق غذاخوری
پول‌بیبر: یک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه: برای درست کردن این دیپ خوشمزه ابتدا قارچ‌ها را خوب بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید، سپس قارچ‌های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت بدهید. یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه روی قارچ‌ها بریزید تا رنگ قارچ تغییر نکند و سفید بماند. حالا اجاق گاز را خاموش کنید و قارچ‌ها را داخل یک کاسه مناسب بریزید تا خنک شود. در مرحله بعد ماست یونانی یا ماست چکیده، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری آب لیموترش، جعفری خردشده، نمک و فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط و به قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یک‌دست با هم مخلوط شوند. حالا دیپ را داخل ظرف سرو بریزید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید، سپس مغز گردو خرد شده را به روغن اضافه کنید و پول بیبر را داخل گردو و روغن زیتون بریزید و یک دقیقه تفت بدهید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و این ترکیب را روی دیپ بریزید. حالا دیپ قارچ خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با هر نوع نان ترد یا چیپس میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1385250/دیپ-قارچ،-مستقل-و-خوشمزه
بستن   چاپ