آریا بانو
ماجرای ارسال پیامک به کنکوری‌های محروم چیست؟
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 17:14:30
آریا بانو - همشهری آنلاین / ️برخی داوطلبان محروم از آزمون سراسری 1404 با مساعدت سازمان سنجش آموزش کشور مجوز ثبت‌نام در کنکور را دریافت کردند.
مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور علیرضا کریمیان می‌گوید که کمیسیون موارد خاص سازمان سنجش آموزش کشور با لغو قبولی سال 1403 برخی پذیرفته شدگان کنکور 1403 موافقت و اجازه شرکت آنها در نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 را صادر کرد، اما مشروط به عدم ثبت‌نام یا انصراف از تحصیل.
این موضوع که پذیرفته شدگان رشته‌های با آزمون تمام دوره‎‌های آموزش رایگان از شرکت در آزمون 1404 محروم هستند، از یک سال قبل به داوطلبان اطلاع رسانی نشده بود و اعتراض داوطلبان را به همراه داشت، حالا سازمان سنجش با ارسال پیامکی به برخی داوطلبان محروم، آنها را از ثبت نام در کنکور 1404 رفع محرومیت کرده است.
بازار


علیرضا کریمیان علت صدور این مجوز برای برخی داوطلبان را اینگونه اعلام می‌کند که با توجه به اینکه پس از اعلام نتایج آزمون سراسری سال 1403 پذیرفته شدگان رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی با افزایش شهریه ثبت نامی مواجه شدند، تعداد محدودی از این افراد با وجود کسب نمره در اولویت‌های بعدی در دانشگاه‌ها و پردیس‌های تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عدم ثبت‌نام یا انصراف از دانشگاه آزاد اسلامی، به دلیل عدم وجود ظرفیت پذیرش و امکانات در وزارت بهداشت، درخواست مساعدت برای شرکت در آزمون سراسری سال 1404 داشتند که با بررسی در کمیسیون موارد خاص با این درخواست موافقت شد.



http://www.banounews.ir/fa/News/1385033/ماجرای-ارسال-پیامک-به-کنکوری‌های-محروم-چیست؟
بستن   چاپ