آریا بانو
صحنه‌ای که حسن اکرمی با استناد به آن برای سپاهان پنالتی گرفت
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 14:40:16
آریا بانو - تسنیم /داور دیدار تیم‌های فوتبال آلومینیوم - سپاهان با استناد به یک فیلم برای تیم میهمان اعلام پنالتی کرده است.
 دیدار تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و سپاهان اصفهان در حالی در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر با تساوی یک - یک به پایان رسید که هر دو گل بازی از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید. بیشتر کارشناسان داوری تأکید کردند تصمیم‌های حسن اکرمی و داوران اتاق VAR اشتباه بوده است.
این در حالی است که حیدر سلیمانی، کارشناس داوری فوتبال در این باره به خبرگزاری تسنیم گفت: این صحنه جزو برخوردهای طبیعی فوتبال محسوب می‌شود. لگد کردن پا صورت نگرفت و برخورد سطحی است و نمی‌تواند عامل خطا باشد.
خبرنگار تسنیم درباره این فیلم و محرومیت اکرمی با او تماس گرفت که داور بازی آلومینیوم و سپاهان با بیان اینکه حق مصاحبه ندارد، گفت: تا الان محرومیتی به بنده ابلاغ نشده و حتی یک نفر در این رابطه با من صحبتی نکرده است. از کمیته داوران نیز سؤال کردم که از خبر محرومیتم تعجب کردند!

http://www.banounews.ir/fa/News/1384938/صحنه‌ای-که-حسن-اکرمی-با-استناد-به-آن-برای-سپاهان-پنالتی-گرفت
بستن   چاپ