آریا بانو
هشدار سازمان هواشناسی و آماده باش هلال احمر در 21 استان کشور
يکشنبه 17 فروردين 1404 - 22:33:30
آریا بانو - مهر / معاون سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به هشدار سازمان هواشناسی درباره فعالیت سامانه بارشی در 21 استان گفت: نیروهای امدادی و عملیاتی در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند.
محمدحسین کبادی، معاون عملیات سازمان امدادونجات اعلام کرد: طبق اعلام سازمان هواشناسی این سامانه بارشی که از امروز آغاز شده و تا روز سه‌شنبه ادامه خواهد داشت، استان‌های متعددی را تحت تأثیر قرار داده و احتمال وقوع حوادث جوی را افزایش می‌دهد.
کبادی با تاکید بر لزوم هوشیاری هموطنان و آمادگی کامل تیم‌های امدادی بیان داشت: بر اساس پیش‌بینی‌ها، امروز استان‌های چهارمحال و بختیاری، شمال و شرق خوزستان، جنوب لرستان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس، شمال غرب یزد، ارتفاعات سمنان و شمال خراسان رضوی شاهد این شرایط جوی خواهند بود.
وی ادامه داد: روز دوشنبه نیز گستره این سامانه افزایش یافته و استان‌های کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی، اصفهان، شمال و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس، یزد، غرب قم، نیمه شمالی خراسان رضوی، خراسان شمالی، ارتفاعات استان‌های سمنان، البرز، تهران و مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی را نیز در بر خواهد گرفت.
معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر اظهار داشت: تیم‌های امدادی و عملیاتی جمعیت هلال احمر، متشکل از امدادگران و نجاتگران با تجهیزات تخصصی امدادونجات و ناوگان لجستیکی در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند و تمامی تدابیر لازم برای امدادرسانی سریع و مؤثر به متاثرین احتمالی اتخاذ شده است.
محمدحسین کبادی در پایان خاطرنشان کرد: از هموطنان عزیز تقاضا داریم ضمن رعایت نکات ایمنی و توجه به هشدارهای هواشناسی، از تردد غیرضروری در مناطق پرخطر خودداری کنند، و شماره تلفن 112 ندای امدادونجات هلال احمر به صورت شبانه‌روزی پاسخگوی هموطنان خواهد بود.
بازار

http://www.banounews.ir/fa/News/1384131/هشدار-سازمان-هواشناسی-و-آماده-باش-هلال-احمر-در-21-استان-کشور
بستن   چاپ