آریا بانو
اصول و تکنیک های حلوای مجلسی و نذری
جمعه 15 فروردين 1404 - 21:29:55
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
آرد یک کیلو 
شکر 650 بسته به ذائقه الی 700 گرم
روغن 650 بسته به سلیقه الی 700 گرم
زعفران خشک1/5 گرم
گلاب و آب مساوی با آرد
بازار
هل آسیاب و الک شده : 1 ق مرباخوری
به صورت پیمانه ای (لیوان دسته دار فرانسوی)
آرد 1 لیوان
روغن 3/4 لیوان
شکر 3/4 لیوان
گلاب نصف لیوان
آب نصف لیوان
هل 5 عدد
زعفران دم کرده 3 قاشق سوپ خوری

http://www.banounews.ir/fa/News/1382997/اصول-و-تکنیک-های-حلوای-مجلسی-و-نذری
بستن   چاپ