آریا بانو - آخرین خبر / مرحله اول مرغ رو به فلفل و نمک و زردچوبه آغشته میکنیم و تفتش میدیم تا طلایی رنگشه
مرحله دوم پیازها رو داخل
روغن تفت میدیم و بعد اینکه سبک شد بهش ترشی انار اضافه میکنیم و آب و بعد مرغ ها رو اضافه میکنیم و میزاریم روی حرارت
در آخر کمی زعفران و انار تازه و میزاریم آب مرغ کمشه و سس غلیظ و کاراملی بشه تمام
بازار
![]()
http://www.banounews.ir/fa/News/1382769/ترکیب-ته-دیگ-طلایی-و-مرغ-ترش-همراه-سس-جذاب-و-بورانی-اسفناج