آریا بانو
طرز تهیه بوفالو وینگز ساده و خوشمزه
پنجشنبه 14 فروردين 1404 - 21:39:47
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
 بال مرغ (500 گرم)
سس کچاپ (3 قاشق چای‌خوری)
 عسل (1 قاشق غذاخوری)
 کنجد (به میزان دلخواه)
 کره (50 گرم)
بازار
ادویه‌ها: پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر انبه (هرکدام 1/2 قاشق چای‌خوری)
 زنجبیل (1/3 قاشق چای‌خوری)
 نمک (1 قاشق چای‌خوری)
 طرز تهیه:
1-بال‌ها رو برش بزنید، با ادویه‌ها مزه‌دار کنید و حداقل 1 ساعت استراحت بدید.
2-بعد، با دمای 200 درجه داخل فر یا ایرفرایر، 20 دقیقه بپزید تا کاملاً برشته بشن.
3-در ماهیتابه، کره رو آب کنید، سس کچاپ رو اضافه کنید و هم بزنید.
4-عسل و کنجد رو به سس اضافه کنید، بال‌های برشته رو داخلش بریزید و 3 دقیقه تفت بدید تا کاملاً به سس آغشته بشن.
 بوفالو وینگز شما آماده‌ست! با یه دیپ خوشمزه یا سس دلخواه سرو کنید و لذت ببرید! 
 نکته:
می‌تونید میزان فلفل رو بسته به سلیقه‌تون تنظیم کنید تا تندی‌اش دقیقا همونی بشه که می‌خواید! 

http://www.banounews.ir/fa/News/1382598/طرز-تهیه-بوفالو-وینگز-ساده-و-خوشمزه
بستن   چاپ