آریا بانو
فرنی پسته، سفری به طعم بهشت
دوشنبه 11 فروردين 1404 - 11:26:52
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
شیر پاستوریزه 4لیوان 
آرد برنج ایرانی نرم 4ق‌غ
گلاب 1استکان 
هل چند عدد 
پودر پسته 1ق غ 
بازار
شکر 5تا 6ق‌غ
رنگ سبز خوراکی چند قطره 
شیر آرد برنج و شکر و هل با هم مخلوط روی حرارت میزاریم و‌مدام هم می‌زنیم تا غلیظ بشه حدود 20دقبقه روی حرارت باشه و آخر کار گلاب و‌پودر پسته و رنگ‌ اضافه میکنیم 
وقتی فرنی به نقطه جوش رسید حرارت و کم‌کنید 
نکته اصلی برای داشتن فرنی نرم و لطیف و آرد برنج ایرانیه 
حتما باید هم بزنین تا ته نگیره 
برای جلوگیری از ترک خوردن فرنی بعد از پخت مدام‌هم‌بزنید تا از حرارت بیفته بعد داخل ظرف سرو بریزین و بزارین یخچال 

http://www.banounews.ir/fa/News/1381248/فرنی-پسته،-سفری-به-طعم-بهشت
بستن   چاپ