آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
شیر پاستوریزه 4لیوان
آرد
برنج ایرانی نرم 4قغ
گلاب 1استکان
هل چند عدد
پودر پسته 1ق غ
بازار
![]()
شکر 5تا 6قغ
رنگ سبز خوراکی چند قطره
شیر آرد
برنج و شکر و هل با هم مخلوط روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا غلیظ بشه حدود 20دقبقه روی حرارت باشه و آخر کار گلاب وپودر پسته و رنگ اضافه میکنیم
وقتی فرنی به نقطه جوش رسید حرارت و کمکنید
نکته اصلی برای داشتن فرنی نرم و لطیف و آرد
برنج ایرانیه
حتما باید هم بزنین تا ته نگیره
برای جلوگیری از ترک خوردن فرنی بعد از پخت مدامهمبزنید تا از حرارت بیفته بعد داخل ظرف سرو بریزین و بزارین یخچال