آریا بانو - آخرین خبر / سنک سوخاری
موادلازم :
نون تست
سوسیس
پنیرورقه ای
بازار
![]()
آرد
تخم مرغ
پودرسوخاری
روغن سرخ کردنی
برای شروع نون تست هارو با یه وسیله کاملا صاف کنید …لبه های نون رو مخلوط آرد و آب بزنید تا موقع بستن لبه ها به هم بچسبن…
پنیر ورقه ای و سوسیس رنده شده رو یه گوشه نون تست بزارید و لبه ها رو طبق ویدیو بهم بچسبونید …
اسنک رو اول توی آرد بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بغلتونید و توی
روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا طلایی بشه