آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
اسفناج تازه خورد شده 500 گرم
1 عدد
پیاز بزرگ خلالی خورد شده
نمک، زردچوبه فراوان، فلفل سیاه
روغن مقدار نیاز
تخم مرغ برای نیمرو
بازار
![]()
ماست برای کنار غذا
طرز تهیه:
اسفناج رو خوب شسته و خورد میکنیم و توی یه تابه میریزیم و در تابه رو میبندیم میذاریم روی حرارت ملایم تا آب بندازه و آبش کامل کشیده بشه. حالا تو این مرحله به اسفناج ادویه های ذکر شده و مقداری
روغن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم یه 5 دقیقه ای سرخ بشه.
توی یه تابه دیگه
پیاز خلالی رو اضافه کرده
روغن هم میریزیم و میذاریم روی حرارت ملایم تا پیازا رنگ عوض کنه و یکم سرخ یشه اواسط سرخ شدن زردچوبه میزنیم بهش و میذاریم تا زمانی که خوب طلایی و کاراملی شد سرخ بشه.
حالا پیازارو به اسفناجا اضافه میکنیم خوب هم میزنیم و روی حرارت کم میذاریم با در باز به خوبی سرخ بشه مزه ها به خورد هم برن و مثل
سبزی قرمه
سبزی اسفناجا توی
روغن رنگ پس بده و به اصطلاح سرخ شده و کامل جا بیفته(این مرحله توی پخت نرگسی خیلی مهمه که تمامی مواد روی حرارت ملایم پخته بشن و خوب مزه ها به خورد هم برن).
در آخر نیمرو با کره درست میکنیم و روی نرگسی میذاریم و با یه ماست چکیده خوشمزه سرو میکنیم(میتونید تخم مرغ رو توی اسفناج هم بشکونین و اونجوری سرو کنین ولی پیشنهاد من اینه که جداگانه درست کنین اینجوری خیلی خوشمزه تر و شکیل تر هستش).
نکات مهم:
شعله ملایم اجاق روی پخت و جا افتادن نرگسی خیلی مهمه حتما دقت کنید تا نتیجه دقیقا همینی بشه که میخوایین.
سرخ کردن مواد در آخر با حرارت کم باعث میشه نرگسیتون حسابی جا بیفته و رنگ سبز پس بده که ما هم دقیقا همینو میخواییم دقیقا مثل
سبزی قرمه سبزی.
پیازارو حتما با زردچوبه فراوان سرخ کنید