آریا بانو
نحوه تهیه باگت شکم پر
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 21:04:13
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
نون همبرگر بزرگ 
پیاز
سینه مرغ 
پنیرپیتزا 
پنیرورقه ای 
بازار
سس کچاپ
ادویه:نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر،آویشن،پاپریکا 
پیاز رو به همراه ادویه ها ،مرغ و فلفل دلمه تفت بدین
وسط نون همبرگر رو در بیارید جوری که نون پاره نشه 
حالا سس کچاپ بریزید و پنیر ورقه ای بزارید 
مواد مرغ رو که آماده کردید بریزید و روش هم پنیر پیتزا 
بزارید توی فر تا پنیر آب بشه و طلایی بشه 
مثل من خوش سوختش نکنید!
اگر نون کمی خشک شد پنج دقیقه بزارید توی قابلمه و درش رو بزارید نون کاملا نرم میشه 
خیلی خوشمزه و لذیذ میشه
نوش جونتون

http://www.banounews.ir/fa/News/1378544/نحوه-تهیه-باگت-شکم-پر
بستن   چاپ